NB III. – Andornaktályán fogadjuk a Putnok FC csapatát

 


Szombaton Andornaktályán játszuk soron következő felkészülési mérkőzésünket, mivel az egri élőfüves pályákon karbantartást végeznek. Ellenfelünk a Putnok FC csapata lesz a 10.00 órakor kezdődő találkozón.


Az Putnok FC az utolsó forduló után még úgy zárta a bajnokságot, hogy búcsút int az NB III-nak, de miután kiderült, hogy újból 20 csapat alkotja a Keleti csoportot, így maradhattak a harmadosztályban. A bizonytalanság okán több játékosuk távozott, így szinte új csapatot kell építeniük a szezonra. A csapat új vezetőedzővel vág neki a bajnokságnak, Szala Ákos személyében. Eddig egy felkészülési mérkőzést játszottak, ahol magabiztosan győztek az NB III-as újonc Hidasnémeti VSC ellen.

Csapatunk immár két felkészülési mérkőzésen van túl. A héten napi két edzésel készült a gárda, melybe szerdán be lett iktatva az ESMTK elleni edzőmérkőzés. Budapesten jó iramú mérkőzésen, jó játékot mutatott a csapat. A Putnok FC elleni mérkőzésen Labanc Róbert vezetőedző tovább fonomíthatja az edzésen gyakoroltakat. Sajnos sérülések is közreszólnak a csapat összeállításában, hiszen Olasz Dénes edzésen sérült meg, Vajda Ákos és Géringer László pedig a leutóbbi felkészülési mérkőzésen.




 

Vélemény, hozzászólás?