NB III. – Új igazolásunk: Fejes János

 


Sorozatunkban ezúttal a Balassagyarmati VSE-től érkező Fejes János mutatkozik be honlapunkon.


Hogyan kerültél kapcsolatba az Eger SE-vel, miért ezt a csapatot választottad?

  • Harmati Péter keresett meg és 1-2 beszélgetés és pár nap után megegyeztünk. Eger gyönyörű város telis tele tanulási, fejlődési lehetőséggel, nem titkoltan edző szeretnék lenni az aktív pályafutásom után, ezért úgy gondoltam jelentkezem az egyetemre és szeretném itt folytatni a futballt.

Kérlek mutasd be eddigi labdarúgó pályafutásodat?

  • Jászberényben kezdtem a labdarúgást, majd a Honvéd Akadémiáján nevelkedtem. Itt sikerült is bemutatkoznom az első osztályban, ezután Gyirmótra kerültem kölcsönbe, ezután Soroksárra igazoltam, ahol sajnos megsérültem, másfél évbe telt mire visszatértem a pályára, erre Jászberény adott lehetőséget, ezután Cegléd, Füzesgyarmat, Balassagyarmat következett.

Milyenek a tapasztalataid az eddig itt töltött időről, hogy érzed magad a csapatban?

  • Abszolút pozitívak az első perctől kezdve, úgy érzem befogadtak hamar a többiek, a körülmények is rendben vannak és ami a legfontosabb nagyon jó a csapat fiatal-rutinos aránya, az utóbbiaktól rengeteget lehet tanulni edzésen, meccsen és a pályán kívül is.

Mit vársz a csapattól a szezon végére?

  • Nyilván nagyon hosszú szezon vár ránk, de bízom benne, hogy az elvégzett munka kifizetődik és előkelő helyen fogunk végezni.

Köszönjük a válaszokat, sok sikert kívánunk az EGER SE csapatában!


MLSZ játékos adatlap (Fejes János)



Vélemény, hozzászólás?