NB III. – Az első idegenbeli mérkőzésünkre Sényőre látogatunk

 


Az első hétközi fordulóba, szerdán a Sényő-Carnifex FC vendégei leszünk. A találkozó 17.30 órakor kezdődik a Sényő FC Sporttelepén.


A Sényő-Carnifex FC az előző szezonban a középmezőnyben, a 8. helyen végzett. A mérkőzéseken 16 alkalommal győztek, 9 döntetlen és 13. vereség mellett. A szezon első fordulójában a Kisvárda Master Good II. vendégei voltak és 3-0-s vereséget szenvedtek. A MOL Magyar Kupa nyitó fordulójában az Austria J. Vásárosnamény SE-hez látogattak, ahol magababiztos 7-0-s győzelemmel jutottak tovább a következő fordulóba.

Csapatunk sikerrel vette az első fordulót a szezonban, ahol a  Szentmarjay Tibor Városi Stadionban Nagy-Kolozsvári Dániel góljával 1-0-ra győztünk a Tállya KSE ellen. A MOL Magyar Kupa 1. fordulójából sajnos nem sikerült a továbbjutás, hiszen hazai pályán 2-1 arányban alulmaradtunk a Putnok FC ellen. Így Labancz Róbert vezetőedző és a csapat számára immár a bajnokságra kell összpontosítani. Amennyiben a Sényő ellen sikerül megtalálni a góllövő cipőt, akkor pontokkal térhetünk haza Szabolcsból.

Az előző szezonban Egerben 1-0-ra nyertünk, míg Sényőn 1-1-es döntetlen született a két csapat mérkőzésén.


A mérkőzésről Labancz Róbert vezetőedzőt és az első fordulóban győztes gólt szerző Nagy-Kolozsvári Dánielt kérdeztük honlapunkon:

– A szerdai mérkőzésen sokkal pontosabban és gyorsabban kell játszanunk, ahhoz, hogy legyen esélyünk a győzelemre.

 

– A Putnok elleni kupamérkőzésünket gyorsan el kell felejtenünk. Nem szabad sokat rágódni rajta, hanem a soron következő feladatra kell fókuszálni. Természetesen a hibákat kielemezzük és a következő mérkőzésre próbáljuk azokat elkerülni. A legfontosabb dolgunk most az, hogy készen álljunk a Sényő elleni bajnoki mérkőzésre. Nehéz találkozóra számítok, hiszen tavaly is kevés gólos meccseket játszott egymás ellen ez a két csapat és Olasz Dénes hosszabb sérülése miatt most sem állunk jól a befejező csatár posztján. Jó védekezésből kell kiindulnunk. Lehetnek még más hiányzóink is, de ez nem lehet kifogás. Mindent megteszünk a győzelemért!

A mérkőzés játékvezetője: Kátai Gábor

Asszisztensek: Punyi Gyula, Haraszin Szabolcs


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

A 18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

Jegyárak:

Felnőtt: 800 Ft

14 év alatt a belépés ingyenes!



 

Vélemény, hozzászólás?