U9 – Emerson Kupa edzői szemmel: Sóskúti Balázs

 


U9-es csapatunk remek teljesítménnyel rukkolt elő az Emerson Kupán, ahol ezüstérmet szereztek.  A tornáról Sóskúti Balázs vezetőedző számol be honlapunkon.


Ez a négy nap kellőképpen megmutatta, hogy mennyire nagy szükség van az ilyen korú a gyerekeknek is a méretettésre! Volt itt minden a 4 nap alatt nevetés, sírás, gól öröm, bosszankodás, extázis és a szülők részéről óriási nagy szurkolás! A gyerekek az első meccsen nagyon izgultak, de az azt követő meccseken egyre inkább lehiggadtak és jobbnál jobb teljesítményt produkáltak! Mind a két csapat számomra óriási nagy büszkeség ! Egyénileg mindent kiadtak magukból és ebben a korban ez a legfontosabb! A csapatjátékon még csiszolódnunk kell, de már láttam olyan dolgokat, amire építkezhetünk! Ilyen volt az önzetlenség fontos szituációban és a labdakihozatalok! Káplár Tamás és Gyetván Krisztiánnak köszönöm, hogy ilyen “csibész” csapatot hagytak rám! Hajrá EGER!

A csapat tagjai: Hegedűs Hunor, Veres Hunor,Bertók Bernát, Zsilvölgyi Som,a Veréb Balázs, Horváth Ádám, Szabó Bence, Kaszás Benett, Czank Csongor, Fazekas Benedek, Storom Benedek, Holló Áron, Tózsa Botond, Lengyel Marcell, Tóth Szabolcs, Smuczer Roland, Salamon Bulcsú




Vélemény, hozzászólás?