U14 leány-U16 leány – Remekül sikerült az erőfelmérő a MOL Fehérvár FC ellen

 


MOL Fehérvár FC – Eger SE 3-3

U16 leány – Felkészülési mérkőzés

Székesfehérvár, 2021.08.21.


MOL Fehérvár FC – Eger SE 2-4

U14 leány – Felkészülési mérkőzés

Székesfehérvár, 2021.08.22.


Leány csapataink két felkészülési mérkőzésen vannak túl a MOL Fehérvár FC otthonában, ahol az U16 döntetlent játszott, míg az U14 győzelemmel zárt.


– Nagyon hosszú és kemény hétvégén vagyunk túl. A nagyobb lányok életük első olyan mérkőzését játszották, ahol teljes pályán szerepeltek 10+1-ben. Fantasztikus volt a lányok hozzáállása és tökéletesen betartották a taktikai utasításokat egy remek ellenféllel szemben. Talán pályafutásuk során sose játszottak ilyen erős csapat ellen. Nagyon lüktető játék, remek megoldások, szenzációsan felépített támadások , izgalom, izzadság és egy nagyon fáradt és boldog csapat a végén. Mindezt úgy hogy csapatunkban sok U14 es lány is szerepelt míg ellenfelünk U19 -es lányokat is bevetett. Gratulálok.


– Másnap a kisebbeken volt a sor. Érezhetően fáradtak voltak a csajok hiszen többen a 2008-as születésű lányok közül szombaton is rengeteg játékpercet kaptak. Ennek ellenére becsületesen végig dolgozták a 80 percet. Itt még mindig picit lassabb játék mint szeretnék de remek megoldásokat láttam. A 2010 Csengeri Lili és a 2009-es Érsek Eszti is remekül futballozott. Illetve ki kell emelnem Pócs Rékat és Polányi Petrát is ,akik nem csak a vasárnapi 80, de az előtte való U16-os találkozót is végig robotolták. Valamint külön említést érdemel Szabó Kata, aki mindig itt van ahol lennie kell. Ennek két gól volt a jutalma. A felkészülés vége felé járunk. Már csak két találkozónk maradt hátra. Nagyon várjuk a bajnoki rajtot.




Vélemény, hozzászólás?