U19 – Pont nélkül maradtunk a nyitófordulóban

 


Sajóvölgye Focisuli SE – Eger SE 3-2 (0-1)

U19 – MLSZ Regionális – 1. forduló

Putnok, 2021.08.27.


– Az utolsó felkészülési héten sem tudtunk teljes létszámmal edzeni, mert Hammer B., Laki B., sérült, Leffler M. beteg volt és 3-4 játékos egyéb okok miatt nem vett részt az edzéseken. Szerdán, az idei nyáron utóljára pedig a strandon edzhettünk jókedvűen, de intenzíven. Igazi foci időben, igazi csodás füves pályán játszhattuk az első bajnoki mérkőzésünket, szerencsére az üdülésből vissza érkező játékosok is tudtak játszani. Korban hasonlóan vegyes ’03-’04-’05 -s születésű csapat volt az ellenfelünk is. Kis játékban nálunk ügyesebbek voltak, de az üres területek megjátszásával mi voltunk a jobbak,  teljesen egyenrangú volt a két csapat.

Jól védekezve, taktikusan fegyelmezetten játszottunk elől gyorsak de pontatlanok voltunk így több helyzetünk kimaradt, de a vezetést megszereztük akcióból, míg az ellenfél egy szögletnél kihasználta magassági fölényét, egy alkalommal pedig elügyetlenkedtük a felszabadító rúgásainkat, többen is, így fordított. Majd olyan nevetséges 11-est itéltek ellenünk, amit tanítanak, hogy nem szabad kéznek ítélni, ráadásul nem is volt a büntető területen belül, 3-1! Még tudtunk szépíteni, de a játékosok egy része még nem rendelkezik kellő állóképességgel, ezért kikaptunk. Jobban kell élni lehetőségeinkkel és akkor nem kapunk ki. Nem érdemeltünk vereséget.
A kapuban Tuza B. bravúrosan is védett, a védelemben Török J. és Mészáros H. nyújtott egyenletes jó teljesítményt, középpályán Barczi A. megelőző szereléseivel, Bozó K. pedig góljával, küzdeni tudásával nyújtott jó teljesítményt.

Mérkőzés jegyzőkönyv (Sajóvölgye Focisuli SE-Eger SE)


Hétközi edzés a strandon



 

Vélemény, hozzászólás?