U19 – Szoros mérkőzésen nyertünk a Borsod SK ellen

 


Eger SE – Borsod SK 3-2 (2-1)

U19 – MLSZ Regionális – 2. forduló

Putnok, 2021.09.07.


– Katartikus mérkőzés volt hiszen az 8. percben Rácz D. és Barczi A. úgy összefejeltek úgy, hogy mindkét játékosnak a kórházba kellet mennie, mert felrepedt a szemhéja, ill. a fejbőre és varni kellett mindkettőt! Kaptunk is egy gólt  egy percre rá 0-1! Melyet Petz P. kiegyenlített és a félidő előtt egy ajándék labdát – amihez pressingelni kellett – kapó Balogh D. már a javunkra fordította a mérkőzés eredményét. Azonban a 62. percben egy szögletnél ismét rosszul helyezkedtünk és máris 2-2! Közben Hammer B. rosszullétre panaszkodott le kellett cserélni és a futó munkájáról jól ismert Terjék D. begörcsölt így őt is le kellett cserélnem.
Végül egy tudatos szép akció végén, Petz P. finoman átemelte a védők felett a labdát a mélységből beinduló Bozó K.-nak, aki megszerezte a győzelmet jelentő gólt. Így már kialakult a 3-2 végeredmény, aminek nagyon örültünk.
Igazi csapatmunka volt a két sérült játékosért is játszottunk és a távozó Harmati Peti születésnapjára is hajtottunk!
A helyzetkihasználáson javítanunk kell és zártabban kell majd védekeznünk labda vesztés után, nem lehet ilyen hosszú csapat, ha az ellenfél birtokolja a labdát!
Gratulálok a csapatnak a 3.  gól nagyon tetszett!

Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-Borsod SK)



 

Vélemény, hozzászólás?