Megyei I. o. – Gyöngyösre utazunk az Energia SC-hez

 


Szombaton idegenben játszik tartalék csapatunk, mivel elcserélte a pályaválasztói jogot az Energia SC Gyöngyös csapatával, mivel Egerben nincs lehetőség a mérkőzés lejátszására. Az ellenfelünk sportszerűen állt kérésünkhöz, így mérkőzés 16.00 órakor kezdődik az Gyöngyösön az Energia SC Sporttelepén.


A Energia SC Gyöngyös jelenleg a 10. helyt foglalja el a tabellán. Eddig 2 alkalommal győztek, 1 döntetlen és 3 vereség mellett. Az eddigi teljesítményük alulmarad a a tavalyi eredményektől, hiszen az előző szezonban az utolsó fordulóig harcban voltak a bajnoki címért.

Csapatunk az előző fordulóban nem lépett pályára, mert az FC Hatvan MOL Magyar Kupa mérkőzése miatt elhalasztásra került a zagyvaparti mérkőzés. Legutóbb a Gyöngyöshalász csaaptát fogadtu a Felsővárosi Sporttelepen, ahol kiélezett mérkőzésen maradtunk alaul a Gyöngyöshalász SE ellen. Az utóbbi két héten nem tudott a csapat megfelelően edzeni pályahiány miatt, így a konditeremben készültek a mérkőzésre. A csapat a nehézségek ellenére is szeretne ponttal, vagy pontokkal hazatérni Gyöngyösről.

Az előző szezonban Gyöngyösön 3-1-re, míg Egerben 1-0-ra nyert az Energia SC.


– Két hete a konditeremben edzünk, de bízunk benne, hogy valamit sikerül majd a szombatból kihozni..

A mérkőzés játékvezetője: Pádár Szabolcs

Asszisztensek: Forgó Zsolt, Mitsidlovszky Attila


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella



*



Vélemény, hozzászólás?