Megyei I. o. – Újra hazai pályán, a Felsővárosi Sporttelepen, ahol a Füzesabony SC-t fogadjuk

 


Szombaton egy hónap kényszerszünet után újra hazai pályán szerepel az Eger SE II.  A Felsővárosi Sporttelepen 16.00 órakor kezdődik a találkozó, melyen a Füzesabony SC-t fogadjuk.

Várunk minden szurkolót, az újra Egerben megrendezésre kerülő mérkőzésre, melyre a belépés ingyenes!


A Füzesabony SC jelenleg az utolsó előtti pozíciót foglalja el 1 ponttal, amit a Felsőtárkány SC ellen szereztek a 7. fordulóban. Legutóbb hazai pályán maradtak alul a Lőrinci VSC ellen.

Csapatunk továbbra is a 14. a tabellán, a 3 pontjával. A héten már lehetősége volt a Vitányi László vezetőedzőnek, hogy a Felsővárosi Sporttelepen labdás edzéseket is tartson. Így a játékosok már nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is készülhettek a Füzesabony SC elleni találkozóra, ahol a cél a 3 pont itthon tartása.

Az előző szezonban Egerben 1-1-es döntetlen, míg Füzesabonyban magabiztosan, 4-1-re nyert az egri csapat.


– A héten végre edzettünk, ami arra alkalmas volt, hogy kiderüljön milyen sok hiányzónk lesz. Ami emellett még növeli a problémakat, hogy az U17, U19 és NB III-as csapat is tele van hiányzókkal. Azonban a célunk az, hogy a pontokat valahogy itthon tartsuk!

A mérkőzés játékvezetője: Darók Attila

Asszisztensek: Klenovics Patrik, Orosz Fruzsina


A forduló mérkőzései


Aktuális tabellaSZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

A mérkőzés megtekintése a szurkolóók számra INGYENES!

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.Vélemény, hozzászólás?