Megyei I. o. – Vasárnap a Lőrinci VSC vendégeskedik a Felsővárosi Sporttelepen

 


Ezúttal vasárnap játszik csapatunk. Ellenfelünk a Lőrinci VSC lesz a 12.30 órakor kezdődő találkozón a Felsővárosi Sporttelepen.


A Lőrinci VSC jelenleg az előkelő 4. helyet foglalja el a tabellán, 5 ponttal lemaradva a listavezető Egerszalók SE mögött. Az eddigi 6 alkalommal hagyták el győztesen a pályát, 4 döntetlen mellett, legyőzőre pedig még nem találtak. A legutóbbi fordulóban hazai pályán játszottak 1-1-es döntetlent a Besenyőtelek SC-Erőss Út ellen.

Csapatunk a 13. helyről várja a találkozót, 3 győzelemmel és 7 vereséggel. Legutóbb szerdán játszottunk a Felsővárosi Sporttelepen, ahol az elhalasztott FC Hatvan elleni mérkőzésünket pótoltuk. A találkozón látszott a két csapat közötti különbség, ami az eredményben is megmutatkozott. Ez a mérkőzés sem ígérkezik könnyűnek, hiszen egy, az élbolyhoz tartozó csapatot fogadunk. Ettől függetlenül szeretnénk meglepetést okozni és pontot szerezni.

Az előző szezonban mindkét találkozón a Lőrinci VSC örülhetett a három pontnak.


– Szerdához képest egy fokkal nem lett könnyebb a helyzetünk, de legalább nehezebbé vált. A szoros eredmény is a bravúr kategóriába tartozna.

A mérkőzés játékvezetője: Májer Konrád

Asszisztensek: Nagy Ferenc, Juhász Bálint


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella



*



Vélemény, hozzászólás?