Megyei I. o. – A Gyöngyösi AK csapatához utazunk a Mátraaljára

 


Ezúttal vasárnap játszik csapatunk. A fordulóban a Gyöngyösi AK vendégei leszünk a Kömlei Károly Sporttelepen, a 13.30 órakor kezdődő mérkőzésen.


A Gyöngyösi AK az előző szezonban még az NB III. Keleti csoportjában szerepelt, ahol nem sikerült megkapaszkodnia a szezon végén. Jelenleg a tabella közepén, a 8. helyet foglalják el. Az elmúlt fordulókban eddig 5 alkalommal győztek, 2 döntetlen és 4 vereség mellett. Legutóbb a Lőrinci VSC vendégeként szereztek egy pontot.

Csapatunknak az előző fordulóban sikerült egy ponttal növelni az eddigi teljesítményét, mivel gólnélküli döntetlent sikerült elérni hazai pályán a jó erőkből álló Besenyőtelek SC Erőss-Út ellen. Ezzel 3 győzelem , 1 döntetlen és 8 veereség az idei mérlegünk az őszi szezonban. Gyöngyössön sem mi vagyunk az esélyesek, de ha sikerül átmenteni az előző mérkőzésen mutattakat, akkor bármi megtörténhet.

Az előző szezonban nem találkozott a két csapat, mivel a Gyöngyösi AK a múlt idényben a harmadosztályban szerepelt.


– Nagyszerű férfi munkával sikerült pontot itthon tartanunk az élmezőnyhöz tartozó Besenyőtelek ellen. Nagyon szeretnénk ismét egy fegyelmezett játékkal előrukkolni és ha a kapu előtt hatékonyabbak leszünk, talán meglepetésre is lehet esély.

A mérkőzés játékvezetője: Májer Konrád

Asszisztensek: Lovas Norbert, Viktor Ferenc Péter


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella



*



Vélemény, hozzászólás?