U19 – Jó ellenféltől szenvedtünk vereséget Mezőkövesden

 


Mezőkövesd Zsóry FC – Eger SE 5-3 (4-2)

U19 – MLSZ Regionális – 12. forduló

Mezőkövesd, 2021.11.13.


– Az elmúlt héten ismét sok hiányzó volt az edzésekről betegség, sérülés iskola miatt sőt péntek este derült ki, hogy Bozó K. sem tud jönni a bajnokira kötelező tanfolyam részvétel miatt.

A kezdő csapatban többen is csak 1-2 edzésen tudtak részt venni a héten, ezért is alakulhatott ki 4-0 -ás vezetés a mérkőzés elején, a legerősebb felállásban játszó, jól játszó Mezőkövesdiek javára. Két figyelmetlen védekezés miatt kaptunk két fejes gólt majd két átlövés gólt 25-28-mről, sőt a múlt héten hosszú sérülésből visszatérő Laki B. ismét megsérült a comb izomzatán a 20. percben. Ezután átszerveztük a csapatot 4-2-3-1 -s felállásból 4-4-2 -s felállási formára. Ez megzavarta az ellenfelet, mert szép akciókat vezetve felzárkóztunk 4-3 -ra és az egyenlítést is elérhettük volna, ha Petz P. gólját nem vonják vissza les címén (az volt), majd ezután is voltak egyenlítésre alkalmas helyzeteink, de kimaradtak. Így is volt még több lehetőségünk hogy kiegyenlítsük a hátrányunkat azonban egy újabb átlövés gól már kialakította az 5-3-s végeredményt! Terjék (1) és Berki )2) szép akció gólt szerezve emelkedtek ki most a csapatból.
Jó volt a meccs ismét vesztes helyzetből álltunk fel, s tanultunk tovább a játékból. Jól állt a lábán a védelem, sok párharcot nyertünk meg talajon és levegőben is. A támadók gyorsak veszélyesek voltak, A középpályán sok labdát szerezve, és labdás összjátékot játszva vettük át a mérkőzés irányítását. Nagyon jó ellenfél ellen nagyon jól játszva mégis csak kikaptunk 5-3 ra, de a rúgott góljaink feledtették az eredményt. De jó lett volna pontot szerezni ma.
Gratulálni kell az egész csapatnak a játékért, és a küzdeni tudásért.

Mérkőzés jegyzőkönyv (Mezőkövesd Zsóry FC-Eger SE)



 

Vélemény, hozzászólás?