U15 – Csapatjáték jeles, helyzetkihasználás elégtelen….

 


Eger SE – MVSC-Miskolc 1-4 (0-1)

U15 – MLSZ Regionális kiemelt – Kelet – 13. forduló

Eger, 2021.11.26.


– Befejezte őszi szereplését az U15-ös korosztály is, soros ellenfelünk a Miskolci VSC csapata volt az Északi Sporttelepen. A mérkőzést felemás előjelekkel vártuk, mivel voltak hiányzóink, valamint több olyan játékos, aki betegségből felépülve a héten kezdte el újra az edzéseket. A mérkőzést szakadó esőben kezdtük, a gyerekek gyorsan alkalmazkodtak a számukra szokatlan körülményekhez és tetszetősen játszottak. Szép labdakihozatalok jellemezték játékunkat, az ellenfelet állandó nyomás alatt tartottuk. Letámadásaink jól működtek, mezőnyfölényben játszottunk és több lehetőségünk a gólszerzésre, de ezekkel sajnos nem tudtunk élni. Nem úgy a vendégcsapat, aki a kontrajátékra rendezkedett be, és egy előrevágott labdából megszerezték a vezetést. A szünetben szerkezetet váltottunk, így még nagyobb nyomás alá helyeztük a kapuja elé teljesen beszoruló vendégcsapatot. A második félidőben több gólszerzési lehetőségünk is volt, amiből csak egyet tudtunk értékesíteni, a labdabirtoklási fölényünk pedig tovább nőtt, és a vendégek célfocija újabb gólokat eredményezett. A mérkőzés rámutat az utánpótlásban jellemző igaz játék vs. célfutball közötti különbségekre, ahol nem mindig a jobb csapat nyer. Igaz ez a győzelem rövidtávú, bízom benne, hogy a végső győzelem azonban a miénk lesz majd évek múltán. Sokszor mondtam már, de csak ismételni tudom, hogy a gyerekek bár a mérkőzést elveszítették, de nekem nem számít az eredmény, ha ilyen játékkal, elszántsággal és akarattal teszik!! Gratulálok a CSAPATNAK!

 

LÁSZLÓ SOMA

U15 játékos

– Péteken fogadtuk a Miskolci VSC-ét az Északi Sporttelepen. Jól kezdtük a mérkőzést, több helyzetet is kialakítottunk. Többet birtokoltuk a labdát, mi irányítottuk a meccset. A félidő végén a (semmiből) egy kontrából szereztek egy gólt. A második félidőben szerkezetet váltottunk melynek meglett az
eredménye, kiegyenlítettünk. Nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, de sajnos az újabb gólokat az ellenfél szerezte, és elveszítettük a mérkőzést. Nagyon szerettük volna győzelemmel zárni az őszi szezont, de nem sikerült. Azt gondolom, hogy egy jó téli felkészülést követően tavasszal még jobbak leszünk és eredményesebben fogunk szerepelni. A csapat nevében szeretnénk megköszönni az edzőink munkáját és “türelmét”. Hajrá Eger!

Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-MVSC-Miskolc)



 

Vélemény, hozzászólás?