NB III. – Az év utolsó bajnoki mérkőzésén Tállyára utazunk

 


Vasárnap az év utolsó bajnoki mérkőzésére készül csapatunk. A tavaszi fordulóból előrehozott találkozón a a Tállya KSE vendégei leszünk a 13.00 órakor kezdődő találkozón a Községi Sporttelepen.


A Tállya KSE a záróforduló előtt a 17. helyet foglalja el a tabellán. Eddig mérlegük 4 győzelem, 4 döntetlen és 11 vereség. Az előző fordulóban hazai pályán győzték le a Kisvárda Master Good II. csapatát.

Csapatunkra az utolsó fordulóban hatpontos mérkőzés vár, hiszen a két együttest két pont és egy helyezés választja el egymástól. Szekeres Adrián vezetőedző és csapat szeretné, ha győzelemmel sikerülne zárni az évet és pozítív hangulatban kezdeni az új évet. A héten ennek tudatában zajlott a felkészülés a Tállya KSE elleni találkozóra.

Az előző szezonban nem bírt egymással a két csapat, hiszen Egerben 1-1-s, míg Tállyán 2-2-es döntetlen született.


A mérkőzésről csapatunk vezetőedzőjét Szekeres Adriánt és játékosunkat Csifó Istvánt kérdeztük honlapunkon:

SZEKERES ADRIÁN

vezetőedző

– A hét elején, hétfőn és kedden még a vasárnapi újpsti mérkőzés utáni regenerációs prokokoll volt a feladatuk a játékosoknak. Valamint megnéztük a mérkőzés bizonyos jeleneteit, tanulságait, illetve amire építhetünk a jövőben. A hét többi napján már a Tállya elleni mérkőzésre való felkészülésen volt a hangsúly. A játékosok továbbra is nagyon motiváltak, igyekeznek mindent maradéktalanul teljesíteni, illetve mindent a tudásuk legjavával elsajátítani amit kérünk. A hétvégén szeretnénk fejleszteni a támadójátékunkat, illetve védekezésünket és szeretnénk minél többet birtokolni a labdát a Tállya ellen. A hét második felében ilyen jellegű foglalkozások szerepeltek az edzéseken. Szeretnénk eredményesen zárni a vasárnapi találkozót és így megkezdeni a rövid téli szünetet.

 

– Vasárnap utolsó bajnoki meccsünket játszuk az idén, mindenképpen egy győzelemmel szeretnénk pihenőre menni. Küzdelmes meccsre számitok, de bizom benne hogy a vágen mi visszuk haza a 3 pontot!

A mérkőzés játékvezetője: Tóth Tamás

Asszisztensek: Kovács Zoltán, Vilmányi Simon


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.



 

Vélemény, hozzászólás?