NB III. – Harmadik felkészülési mérkőzésünkön a Tiszafüredi VSE vendégei leszünk

 


Szerdán, a harmadik felkészülési mérkőzésünkön Tiszafüredre látogatunk. Ellenfelünk az NB III-as csportellenfelünk a Tiszafüredi VSE lesz a 18.00 órakor, a műfüves pályán megrendezésre kerülő találkozón.


A Tiszafüredi VSE, hozzánk hasonlóan az NB III. Keleti csoportjában szerepel, ahol a 16. helyről várják a tavaszi folytatatást. Az ősz folyamán 5 alkalommal győztek, 5 dötetlen és 10 vereség mellett. Ellenfelünknek a szerdai találkozó már a 4. megmérettetés a felkészülés folyamán. Eddig 2 alkalommal játszottak döntetlent (Kaba, Szolnoki MÁV FC) és egyszer vereséget szenvedtek (Jászberényi FC).

Csapatunknak jól sikerültek az eddigi találkozói, hiszen a Nyíregyháza Spartacus FC II. ellen 3-0-ra, míg a múlt héten a Ceglédi VSE ellen 2-1-re sikerült nyerni. A csapat egyre jobban megtalálja a közös hangot az új stábbal, így már a mérkőzéseken látni Szekeres Adrián vezetőedző által elképzelt játékfelfogást a csapatnál. Ezen a találkozón, mint az eddigieken is az a cél, hogy az edzéseken begyakoroltakat minél jobban meg tudják valósítani a játékosok mérkőzés szituációkban is. Erre remek alkalom lesz a csoportbeli vetélytársunk elleni mérkőzés.



*



 

Vélemény, hozzászólás?