U19 – Győzelem a Téli Kupa utolsó csoportmérkőzésén a Borsodnádasdi LASE ellen

 


 

 

Eger SE U19 – Borsodnádasdi LASE 3-1 (2-0)

Téli Kupa – 3. forduló

Eger, 2022.01.29.


– Jobban alkalmazkodtunk a viharos szélhez mint ellenfelünk, sikerült a talajon tartanunk a labdát, középpályán sok mozgással, jó helyezkedéssel, látványos támadásvezetésekből szereztünk gólokat, most nem mi voltunk megilletődve.

Köszönöm Rabi Lacinak és Nyilas Lacinak  az EGER SE II. csapatának játékosainak, hogy vállalták hogy nálunk játszanak, nyugalmat határozottságot irányítást kaptunk tőlük. Példa kell a fiatalok előtt hogy ŐK FOCIZNI SZERETNEK!

Paradox a helyzet Rabi L.–t kiállították (40.perc) a gólba tartó labda kézzel hárítása miatt, de amíg a pályán volt meghatározó volt nyugalma precizitása! Szerencsére jól jöttünk ki a kiállításból, mert Csaszi kivédte a 11-est és emberhátrányban is tudtunk gólt lőni parádés Rácz D. – Terjék D. kontra akcióból. Jó volt Nyilas Laci higgadtsága, összjátéka a középpályán és mellette Leffler is jó teljesítményt tudott nyújtani védekezésben és támadás szervezésben is. Halász D. sok jó labdatartásban a középpályán ügyes megoldásaival és góljával szerzett mindenkinek örömet.

Elől a Terjék D. -Bakondi B. – Rácz D. nemcsak gyorsaságukkal, harcosságukkal tűntek ki, hanem góljaikkal, támadózónában való összjátékukkal egymás kiszolgálásával, előkészítésekkel is.

Gratulálok a csapatnak jó volt nézni még orkáni szélben is.


*



 

Vélemény, hozzászólás?