NB III. – Új igazolásunk: Bozó Kornél

 


Ezúttal Bozó Kornéllal ismerkedhetünk meg, aki az Eger SE színeiben már bejárta a ranglétrát az utánpótlás csapatokban, valamint bemutatkozott a felnőttek között is a megyei I. o.-ban. A tavaszi szezonban immár bizonyíthat az NB III-ban is, hiszen felkerült a csapat keretébe.


Számodra már nem ismeretlen az Eger SE, hiszen szerepeltél már az egyesület utánpótlás csapataiban, illetve a felnőttek között is. Hogyan élted meg, hogy lehetőséged van a az NB III-as csapat keretébe tartozni!

  • Remek érzés ide tartozni és nagyon vártam a lehetőséget, hogy bizonyíthassak! Motiváltan vártam a téli pihenő végét, hogy újra munkába álljunk.

Kérlek mutasd be eddigi labdarúgó pályafutásodat?

  • Kisgyerekkorom óta Egerben focizok. Itt nőtem fel, sok edzővel volt szerencsém dolgozni, akik támogattak és bíztak bennem. Rendszerint játszottam idősebb korosztályokban, amiből mindig tanultam és újabb kihívások elé állított.

Milyenek a tapasztalataid az eddig itt töltött időről, hogy érzed magad a csapatban?

  • Sajnos még nem tudtam kellő időt tölteni a csapattal az iskola miatt, amit érzek is a játékomon, de azon vagyok, hogy a lehető leggyorsabban felvegyem a csapat ritmusát. A felkészülést is többnyire az utánpótlásban végeztem.

Mit vársz a csapattól a szezon végére?

  • A csapat új lendületet kapott a télen, előre lépésre számítok, amit az eredmény is tükrözni fog reményeim szerint.

Köszönjük a válaszokat, sok sikert kívánunk az EGER SE csapatában!


MLSZ játékos adatlap (Bozó Kornél)


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



Vélemény, hozzászólás?