NB III. – Új igazolásunk: Berki Péter

 


Olyan játékossal ismerkedhetünk meg ezúttal Berki Péter személyében, aki nem most került az Eger SE-hez, hiszen már 2021. októberétől egri színekben játszik. Szerepelt már az U19-es és a megyei csapatunkban is és most lehetősége lesz az NB III-as keretben is bizonytani.


Számodra már nem ismeretlen az Eger SE, hiszen szerepeltél már az egyesület utánpótlás csapataiban, illetve a felnőttek között is. Hogyan élted meg, hogy lehetőséged van a az NB III-as csapat keretébe tartozni!

  • Nagyon jó érzéssel töltött el, amikor Szekeres Adrián vezetőedző hívott, hogy az első csapattal kezdem a felkészülést, így most nagyon motivált vagyok.

Kérlek mutasd be eddigi labdarúgó pályafutásodat?

  • Sajóvámoson kezdtem el focizni, majd első osztályos koromba kerültem a Borsod Volán csapatába, majd innen U14-be igazoltam Diósgyőrbe, ahol az összes korosztályos csapatot végig jártam. Szeptemberben idekerültem Egerbe az egyetemre és ezután igazoltam az Eger SE-be.

Milyenek a tapasztalataid az eddig itt töltött időről, hogy érzed magad a csapatban?

  • Nagyon jó munka folyik itt, Egerbe profin készülünk a bajnokságra és ez az egy hónap alatt is úgy érzem rengeteget tudtam fejlődni. Nagyon jól érzem magam a csapatban, nagyon jó a társaság, jó a csapatösszhang és vannak játékosok, akik sokat segítenek, mind a pályán és pályán kívül is.

Mit vársz a csapattól a szezon végére?

  • Sok győzelmet és a tabellán minél jobb helyet elfoglalni és ezt jó játékkal elérve.

Köszönjük a válaszokat, sok sikert kívánunk az EGER SE csapatában!


MLSZ játékos adatlap (Berki Péter)


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



Vélemény, hozzászólás?