U19 – Győzelem a Besenyőtelek SC elleni felkészülési mérkőzésen

 


Eger SE U19 – Besenyőtelek SC 4-2 (2-0)

Felkészülési mérkőzés

Eger, 2022.02.05.


Eger SE:

Szabadkai Á. – Rab K., Mészáros H., Hammer B., Barczi A. (Kósa M.), Leffler M., Terjék D., Bakondi B., Halász M., Rácz D., Bozó K.

Gólszerző: Halász M., Bakondi B., Terjék D., Bozó K.


– Sajnos most lassan játszottunk a mezőnyben, érthetetlen bizonytalan passzok a védelmi vonalban, sok fölösleges vissza passz, pedig erről beszéltünk, előre játékot erőltessük de nem csak előre ívelésekkel hanem a gyors lapos szúró fel passzokkal, a fel passzoknál olyan test és fej orientációs átvételekkel, amiből előre lehet játszani. A két belső védőnk között ismét leindítottak minket, amit ki kell javítanunk. Elől a támadó játékunk így is sok helyzetet eredményezett, de a helyzet kihasználás nem jó százalékot mutat. Örömteli hogy a sérüléséből visszatérő Barczi A. végig tudta játszani az első félidőt, de megbeszéltük, hogy elég most ennyi azért hogy biztos legyen a felépülés.

Sajnálatos sérülés is történt a mérkőzésen Mészáros H. és ellenfele összefejeltek, szerencsére a kórházban megállapították, hogy komolyabb probléma nincs. Gyógyulást kíván a csapatunk neki.


*


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?