U11 – Bronzérem a IX. BLAZEPOD CUP-án

 


IX. BLAZEPOD CUP

U11

Budapest, 2022.02.13.


EREDMÉNYEK

Traunerz BKV – Eger SE 1-2

Városgazda UP – Eger SE 0-5

Viadukt SE Biatorbágy – Eger SE 4-1

Kelen SC – Eger SE  1-1 (büntetők után 1-2)

Torna legjobb kapusa: Móré Kende


KÁPLÁR TAMÁS

vezetőedző

– A 9 csapatot két csoportba osztották a szervezők, így a 4 fős csoportban a Városgazda UP, a Viadukt SE Biatorbágy, és a tTinerz BKV voltak az ellenfeleink. Az első mérkőzésen hátrányból tudtunk fordítani, a kezdetleges összjáték ellenére az ellenfél csapatára gyakorolt nyomásnak és egyéni villanásoknak köszönhetően. A második mérkőzésünk alatt sokkal koncentráltabban és tudatosabban tudtunk játszani. Ennek, illetve az ellenfél játékerejének köszönhetően sikerült magabiztos győzelemmel lesétálnunk a pályáról. A harmadik csoportmérkőzésen a csoport első helye volt a tét. Igazi küzdős, lüktető mérkőzésen végül alul maradtunk, de az akaratra ezúttal sem lehetett panasz.

A bronzmérkőzésen a hazai Kelen SC csapatával játszottunk. Sikerült a mi akaratunkat az ellenfélre erőltetni, viszont egy váratlan kapus hibát követően az ellenfél az üres kapuba passzolhatta be a játékszert. A döntetlent követően büntetőpárbajban sikerült győzedelmeskednünk, móré kende pedig 3 kivédett büntetővel tudta javítani hibáját, ezzel megszerezve a torna legjobb kapusának járó különdíjat.

Összességében elmondható, hogy a gyerekek szintet léptek játéktudatosságban és mentalitásban is. Rengeteg területen tudunk még fejlődni, de a napról napra letett munkájuk eredményét senki nem veszi el tőlük.


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?