Megyei I. o. – Az első tavaszi fordulóban a Bélkő SE-Bélapát vendégei leszünk

 


Szombaton megkezdődik a tavaszi pontvadászat a megyei I. o. csapatunknak is. Ellenfelünk a Bélkő SE-Bélapát lesz a Füzesabonyban, 14.00 órától megrendezésre kerülő találkozón.


A Bélkő SE-Bélapát jelenleg a 11. pozícióban várja mérkőzést a megszerzett 16. pontjával. Az eddigi találkozókon 5 alkalommal győzött a csapat, 1 döntetlen és 8 vereség mellett.

Csapatunk a tavaszt a 13. helyről folytatja a Bélkő SE-Bélapát ellen. Az ősz folyamán 2 alkalommal sikerült győztesen elhagyni a pályát, 1 döntetlen és 11 vereség mellett. Sajnos a felkészülés nem sikerült a legjobban a csapatnak, hiszen több hátráltató körülmény is közrejátszott. Így Vitányi László vezetőedző nincs könnyű helyzetben a nyitófordulóban, de a csapat számára a cél a 3 pont megszerzése, amivel sikerülhet a felzárkózás.

Az előző szezonban Egerben az utolsó 6 percben fordította a maga javára a mérkőzést a Bélkő SE-Bélapát.


– Meglehetősen kaotikus, érdekes “felkészülésen” vagyunk túl. Nagy létszámban, jó felfogásban álltunk bele a munkába, azonban a betegség és a sérülések megtizedelték a csapatot. A tavaszi első forduló előtt is több maródink van. Ettől függetlenül, akik a héten dolgoztak, azokon úgy látom, hogy eltökéltek! Nem szoktam a hiányzókra fogni semmi, egész egyszerűen kell a három pont és mindent meg is fogunk tenni érte!”

A mérkőzés játékvezetője: Harnos Csaba

Asszisztensek: Lovas Norbert, Rézműves Ferenc


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella



*



Vélemény, hozzászólás?