NB III. – Döntetlent játszottunk a DVTK II. ellen a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban

 


Eger SE – DVTK II. 0-0 (0-0)

NB III. Keleti csoport – 23. forduló

Eger, 2022.02.27.


Pontatlanul, sok labdavesztéssel játszottunk a mérkőzésen, így nem sikerült gólt szerezni.. Szerencsére a mi kapunkat sem sikerült bevennie a DVTK II. csapatának, így gólnélküli találkozón megszereztük az első döntetlenünket a bajnokság során.


*


– Az első félidőben nagyon pontatlanok voltunk. mind amikor nálunk volt a labda, mind amikor visszszereztük a labdát az ellenféltől utána egyből el is adtuk. A kellő türelem, ami kulcsmondatunk a tavaszi szezonra ez még mindig nem működött rendesen, illetve lassúak és tompák voltunk. A labda nélküli játékunk sem működött, ki kell lépnie a konfortzónájukból a játékosoknak. Több egyéni felelősséget vállani, mind a védekezésnél, mind a támadásnál. Fel kell javulni az egyéni teljesítményeknek, de ezen már jó úton vagyunk, most talán történt ebben egy kis visszalépés. Akkor fogunk a legsikeresebbek lenni, ha a húzóembereink jól játszanak. Voltak lehetőségeink a Diósgyőr kapuja előtt, amiből gólt szerezhettünk volna. persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nekik is voltak lehetőségeik, ők is odakerültek a paunk elő, de ezek elkerülhető szituációk lettek volna. Pedig ezeket megbeszéltük a félidőben és a mérkőzés közben is, de ezeket mégsem tudtuk lereagálni. A gondolkodásunknak kell gyorsulni a továbbiakban.

Mindemellett gratulálunk a Diósgyőr csapatának, ahol ügyes és fiatal játékosok alkotják, akik ígéretes jövő előtt állnak.

 

– Két pontot Egerben hagytunk. Az első félidőben mi domináltunk, a szünet után azonban kiegyenlítettebb játék folyt a pályán. Tanulság, hogy az adódó lehetőségeket még jobban ki kell használni. A döntetlen ellenére jó teljesítményt láttam a csapattól.

Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-DVTK II.)


 


Mérkőzés fotók (Eger SE-DVTK II.)


Forduló eredményei


Aktuális tabella


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?