U15 – Magabiztos siker

 


Eger SE – Sz-Cs. Grosics Akadémia 11-1 (6-1)

U15 – MLSZ Regionális kiemelt – Kelet – 16. forduló

Eger, 2022.03.19.


– Napos idő, jó játék, szép gólok, sportszerű ellenfél, önbizalomnövelő győzelem. A fiúk kitettek magukért, de a kapu előtti helyzetkihasználásunk még mindig hagy kívánni valót maga után, de ne legyünk telhetetlenek. A kapott gól előtti szituáció viszont jobban bosszant minket, hogy ugyanilyen
gólt kaptunk a múlt héten is, ezt javítani kell, valamint a játék ritmusát és a súlypontáthelyezéseket fokozni. Gratulálunk a csapatnak!!

A vezetőedzőn kívül Barócsi Bencét, a csapat egyik gólszerzősét is megkérdeztük a mérkőzésről:


BARÓCSI BENCE

– A hétvégén az Sz-Cs. Grosics Akadémiát fogadtuk. A meccs elejét jól kezdtük, aminek meg is lett az eredménye. Már a 13. percben vezetést szereztünk. Ezután még inkább hajtottunk és még jobban használtuk ki a helyzeteinket. A hatodik gólunk után, egy egyéni villanás, és egy védelmi hiba eredményeként szépíteni tudott az ellenfél. Így 6-1-gyel mentünk szünetre. Tudjuk, hogy a bajnokság végén fontos lehet a gólkülönbség, ezért a második félidőre úgy mentünk ki, hogy minél több gól kell. A meccsnek voltak, viszont olyan szakaszai, amikor eléggé nyögvenyelősen ment a játék, hiszen az ellenfél nem kényszerített minket a gyors játékra. Ezt próbáltuk minél inkább megszüntetni. A cserék nagyon jól betudtak állni amit, az is mutat, hogy a hat cseréből hárman gólt szereztek. A meccset végül 11-1-re nyertük meg. Amit az edzők kértek annak nagy részét tudtuk teljesíteni. Az viszont külön jó volt, hogy a 11 gólt 9 ember szerezte. Hajrá ESE!

Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-Sz-Cs. Grosics Akadémia)


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?