Megyei I. o. – Az FC Hatvan vendégei leszünk a szombati mérkőzésen

 


Szombaton a listavezető FC Hatvan otthonában, a Népkerti Sporttelepen lépünk pályára a következő bajnoki fordulóban, ahol 15.00 órakor kezdődik a találkozó.


Az FC Hatvan jelenleg magabiztosan, 7 pont előnnyel vezeti a bajnokságot az Egerszalók SE előtt. A helyezésük nem véletlen, hiszen minden téren a legjobbak a mezőnyben. Nevükhöz fűződik a legytöbb győzelem (15), a lekevesebb vereség (1), a legtöbb rúgott (68), az egyik legkevesebb kapott gól (12), és természetesen a legjobb gólkülönbség (56) is. Az ellenfelünk nem titkolt szándéka, hogy a következő szezonban már újra az NB III. mezőnyében szerepeljenek, amiért mindent meg is tesznek.

Csapatunk újból idegenben szerepel, a listavezető otthonában. Nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen ennek a találkozónak nem mi vagyunk az esélyesei. Így nem lehet más a célunk, mint a tisztességes eredmény elérése, amiért a csapat mindent meg fog tenni.

Az őszi szezonban súlyos vereségbe futottunk bele Egerben, a Felsővárosi Sporttelepen.


– A helyzetünk egy fokkal sem lett könnyebb, mint a múlt héten, de legalább nehezebb lett. Csakis a tisztességes szereplés reményében érkezhetünk Hatvanba!

A mérkőzés játékvezetője: Pádár Szabolcs

Asszisztensek: Forgó Zsolt, Motsidlovszky Attila


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella



Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



Vélemény, hozzászólás?