Megyei I. o. – A Felsővárosi Sporttelepen fogadjuk az Energia SC Gyöngyös csapatát

 


Szombaton 15.30 órától a Felsővárosi Sporttelepen fogadjuk az Energia SC Gyöngyös csapatát a következő bajnoki fordulóban.


Az Energia SC Gyöngyös a középmezőnyben, a 9. helyről várja a találkozót. Az eddigi fordulók során 9 alkalommal győztek, 2 döntetlen és 4 vereség mellett. Az előző héten a a Lőrinci VSC othonából hozták el a három pontot, amivel tovább növelték jó sorazatukat, hiszen az utóbbi négy mérkőzésen győztesen hagyták el a pályát.

Csapatunknak nem az elképzelések szerint alakult az előző forduló. Az FC Hatvan elleni találkozón a bizakodásra okot adó 0-0-s félidőt követően, súlyos vereségbe futottunk bele a végén. Ennek a találkozónak sem mi vagyunk az esélyesei, mivel egy nagyon jó formában lévő csapatot látunk vendégül. Természetesen a csapat nem feltartott kézzel vonul ki a pályára, a fiúk mindent megtesznek a legjobb eredmény elérésére.

 Az őszi szezonban, a gyöngyösi találkozón magabiztos győzelmet aratott a hazai csapat.


– Elég rossz passzban vagyunk, amiből szeretnénk kikerülni az előttünk álló hétvégén. Erős, jó csapat ellen játszunk, de mindenképpen pontokkal a zsebünkben szeretnénk ráfordulni a szombat estére.

A mérkőzés játékvezetője: Kovács Máté

Asszisztensek: Tősér Dorián, Csillik Bence Levente


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella



Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



Vélemény, hozzászólás?