NB III. – A Füzesgyarmati SK vendégei leszünk a húsvét vasárnap

 


Húsvét vasárnapi fordulóban újra idegenbe látogat NB III-as csapatunk. Ezúttal a Füzesgyarmati SK vendégei leszünk Füzesgyarmaton, a Lázár Gyula Városi Sporttelepen 17.00 órától megrendezésre kerülő találkozón.


A Füzesgyarmati SK csapatunkat 5 ponttal és egy pozícióval megelőzve a 11. helyet foglalja el a tabellán. Az eddigi találkozókon 9 alkalommal győztek, 14 döntetlen és 7 vereség mellett. A döntetlenek tekintetében az egész NB III-as mezőnyben a nevükhöz fűződik a legtöbb pontosztozkodás. A legutóbbi fordulóban 1-1-es félidőt követően, 2-1-es vereséget szenvedtek a Sényő-Carnifex FC othonában. Aktuális formájukat tekintve az ütőbbi öt fordulóban 6 pontot szereztek.

Csapatunknak nem sikerült a hétközi forduló Kisvárdán, így továbbra is 12. helyről várjuk a húsvéti mérkőzést. A szerdai mérkőzést szeretnénk kijavítani a füzesgyarmati mérkőzésen. Szekeres Adrián vezetőedző és csapat kiéletett mérkőzésre számíthat, mivel a hazai csapat szeretne előre lépni a tabellán, mi célunk pedig a pozíciók megerősítése. Sajnos a csapat nem számíthat az 5 sárga lapos Vajda Ákos és a szerdán kiállított Valkay Richárd játékára, viszont Rébék Richárd letöltötte az eltiltását. Forma tekintetében hasonló a két gárda, mi utolsó öt fordulóban megszerzett 5 pontunkkal.

Az őszi szezonban a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban lejátszott találkozón a vendégcsapat szerezte meg a három pontot.


Aktuális forma


A mérkőzésről Szekeres Adrián vezetőedzőt kérdeztük honlapunkon:

– Holnap egy elég agresszív, elég kellemetlen csapat ellen játszunk, akiknek nagy erőssége a pontrúgás. Ezekre a rögzített szituációkra nagyon oda kell figyelnünk, ez maximális koncentrációt igényel. Hétközben az eredmény szempontjából nem egy olyan mérkőzést játszottunk, ami mostanában az Eger életében előfordult, de nem volt sok időnk ezen búslakodni, mivel már jön a következő találkozó. Szeretnénk javítani, szeretnénk újra visszatalálni eredményességben és játékban is arra az útra, ami a tavsz elsó felében jellemezte acsapatot.

 


A mérkőzés játékvezetője: Kakuk Szabolcs

Asszisztensek: Marozsi Gábor Bence, Molnár Alex


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, mely az alábbi képre kattintva érhető el!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

Jegyárak:

Felnőtt: 700 Ft

Diák, nyugdíjas: 600 Ft

A mérkőzés korlátozás nélkül megtekinthető!


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?