U19 – Elmaradt a győzelem Tiszaújvárosban

 


FC Tiszaújváros – Eger SE

U19 – MLSZ Regionális – 21. forduló

Tiszaújváros, 2022.04.16.


– Ma ideális fociidőben, csodás talajú füves pályán  játszott a nagyon fiatal csapatunk, ma is 6 fő 2005-ös gyerekünk volt végig a pályán a 03-s ifi mezőnyben Tiszaújvárosban! Szerettünk volna győzni idegenben, erre prémiumot is felajánlottam a Castelló Cukrászdát!?  Kéthete csak a labdakihozatalt gyakoroltuk, ami az edzésen jól ment a jobb oldalon, most viszont a teljes védelem bele hibázott egyszerű passzoknál, így nagyon sok gólpasszt adtunk az ellenfelünknek, akik szerencsére ezekből csak 3-t értékesítettek, de mégis csak 0-3–ról kellett felállni! A taktikai fegyelmezetlenségeket, egyéni technikai hibákat át beszéltük a szünetben és átvettük a mérkőzés irányítását, amit 4-5 góllal kellett volna megnyernünk. Szervezett labdaszerzésből indított kijátszott akcióinkból csak kettőt tudtunk értékesíteni. Pedig a héten az edzéseken is  előforduló rendezetlen védelem elleni 5 v. 2 – 5 v. 3 támadásvezetéseket kellett volna gólra váltani, igaz az edzéseken sem sikerült túl jól! Nagyon sajnálhatjuk, hogy nem nyertünk. Most nem volt sem csapatrész sem olyan egyén, aki az átlagnál jobban teljesített volna, és voltak egyéni és csapatrész taktikai fegyelmezettségek, valamint elképesztő technikai hibák pedig kiváló minőségi pályán játszhattunk. Egy – egy trükk miatt oda lett a helyzet, a támadás félbemaradt, ketté szakadt a csapat pedig ez mostanában nem volt jellemző. Ezen változtatnunk kell.

Szabadkai Á.  jól védett, de lábbal pontatlan és bizonytalan volt most is. Török J. jól védekezett, fel is zárkózott a támadásokhoz, de nagyon egyszerű labdákat adott el. Mészáros H. sokszor nem találta a helyét nem volt biztos a labda átvételekor, sőt még a párharcoknál sem, a passzoknál sokat hibázott hátul. Hammer B. a védő feladatát igyekezett ellátni, viszont a labdákat nem sikerült jó százalékban megjátszani. Kósa M.  a párharcait  rendre megnyerte, de előre játéka lassú volt és pontatlan, amikor át került a védelem jobb oldalára ugrásszerűen javult játéka. Leffler M. taktikailag fegyelmezett volt most is, de labdáival sokszor passzolt hátra, fordult vissza, nem vette észre a mögötte lévő üres területeket ahová fordulhatott volna labdával, ahonnan jól megjátszhatta volna labdáit. Laki B. kemény, határozott volt, sok labdát szerzett a középpályán, de sokat hibázott labdával ő is, amiben közrejátszik folyamatos talp fájdalma, de jó lenne már ha teljesen egészséges lenne, mert nagyon nagy szükség van egy egészséges Lakira. Terjék D. most is rengeteget futva, próbálta szervezni irányítani a csapat játékát, de az ő egyéni technikai hibái voltak a legmeglepőbbek , hiába figyelmeztettem a rendkívül jó pálya különlegességeire, így a pontrúgásai sem sikerültek. Bakondi B. sok jól megtartott labda, ügyes cselek, de a gyámoltalan megoldásai sok volt. Góljánál jól érkezett a kapu elé és jó rúgó technikát választott a gól eléréséhez, de még most is érezni fizikálisan nem érte útól magát. Kovács Á. fegyelmezetten lépett vissza védekezni de a támadásoknál sokszor nem jó megoldást választott és ezáltal leálltak akcióink. Rab K. egyedül megnyerhette volna a meccset, de sok volt a  fölösleges trükk, csel, melyben sokat hibázott, rosszul döntött játék helyzetekben a középpályán és a kapu előterében is. Fizikálisan kimagaslott a mezőnyben, de ezt ki kell tudni használni! Vendel M. most jól szállt be a játékba, de a sok passz hiba rá is jellemző volt.

 A teljesítményünkre jellemző volt a hét össze-visszasága, edzés, pálya, létszám. A sok gólhelyzet kimaradt, a győzelem elmaradt, Castelló Cuki kimaradt!


Mérkőzés jegyzőkönyv (FC Tiszaújváros-Eger SE)


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?