NB III. – Vasárnap a Termálfürdő FC Tiszaújváros ellen javíthatunk

 


Vasárnap két idegenbeli mérkőzés után újra a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban játszik csapatunk, ahol a 17.00 órától kezdődő találkozón a Termálfürdő FC Tiszaújváros lesz a vendégünk.


A Termálfürdő FC Tiszaújváros csapata az előkelő 5. helyet foglalja el a tabellán. Eddig 16 alkalommal győztek, 6 döntetlen és 9 vereség mellet. Lőtt gólok (65) tekintetében pedig a 4. helyet foglalják el.A mérkőzés érdekessége, hogy vezetőedzőjük, Vitelki Zoltán az előző szezonban még a mi kispadunkon ült, valamint több játékos (Bartusz Dániel, Benke Norbert Sándor, Géringer László, Lőrincz Patrik Márton és Vitelki Balázs) is szerepelt a közelmúltban az Eger SE színeiben. Ellenfelünk hozzánk hasonlóan az utolsó öt találkozóján négy pontot tudott begyűjteni. A legutóbbi fordulóban hazai pályán magbiztosan tartották otthon a három pontot a Kisvárda Master Good II. ellen.

Csapatunknak szeretné javítani a múlt heti vereségeket a Tiszaújváros ellen. Szekeres Adrián vezetőedző és a csapat egy hasonló formában lévő együtessel találkozik a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban, ahol minden adott lesz a jó mérkőzéshez. A héten az együttes minden tekintetben felkészült az ellenfélből, így nem érhet meglepetés bennünket a találkozón. A 3 pont létfontosságú számunkra, mivel csak így maradhatunk a középmezőnyben a továbbiakban.

Az őszi szezonban a tiszaújvárosi találkozó 7 gólt hozott, ahol 5-2-re sikerült nyernünk.


Aktuális forma


A mérkőzésről Szekeres Adrián vezetőedzőt  és játékosunkat Dobler Szabolcsot kérdeztük honlapunkon:

– A holnapi ellenfelünk a Tiszaújváros csapata lesz, akik nem véletlenül foglalják el a tabella 5. helyét. Múlt hétvégén nagy arányú győzelmet szereztek, melynek megnéztük a felvételét. Az gondolom, hogy kicsi módosítani fogunk a támadójátékunkon, amivel sokkal kreítívabbak leszünk, sokkal több lehetőséget tudunk kidolgozni az ellenefél kapuja előtt. De oda kell figyelni a védekezésre is hátul, hiszen az ellenfelünknek több olyan játékosa is van, akik 15 gólnál többet szereztek a bajnokságban, így rájuk mindenképpen fel kell készülnünk. Szeretnénk az elmúlt hetekben mutatott eredménytelenségünket hazai pályán kijavítani és bízunk abban, hogy meg tudjuk szerezni a győzelmet.

 

– A mostani hétvégén egy elég fontos meccs következik számunkra. Ugyebár az előző kettő meccs az nem úgy alakult ahogy terveztük. A vasárnapi meccsen egy szervezett védekezés kell az egész meccsen, az első perctől az utolsó percig. A kis technikai hibákat ki kell kerülnünk, oda kell koncentrálni a pontos játékra. A támadó játékban pedig, ha helyzetünk lesz, akkor könyörtelenül ki kell használnunk. Nincs más lehetőség, ezt a meccset muszáj megnyerni, hogy újra elhiggye a csapat, hogy azt a melót, amit beleteszünk nap mint nap, az kifizetődjön.

A mérkőzés játékvezetője: Altorjay Áron Gellért

Asszisztensek: Deme Rajmund, Varga Patrik


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, mely az alábbi képre kattintva érhető el!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

Jegyárak:

Felnőtt: 700 Ft

Diák, nyugdíjas: 600 Ft

A mérkőzés korlátozás nélkül megtekinthető!


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?