U12 – Két nagyon értékes mérkőzésen vagyunk túl

 


Várda LA – Eger SE 4-1 (0-0)

U12 – MLSZ Országos csoport – 23. forduló

Kisvárda, 2022.05.07.


Eger SE – DVSC 3-1 (0-0)

U12 – MLSZ Országos csoport – 24. forduló

Eger, 2022.05.14.


Várda LA – Eger SE
– A Kisvárda Akadémia ellen ugyan az eredmény miatt lehet egy kicsit bánkódni, DE amit a pályán láttunk az olyan foci volt a srácok részéről mire csak pozitív dolgokat lehet mondani.
A párharcok jól működtek rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Kis szépséghiba, hogy ezekből csak egyszer találtunk a kapuba míg a hazaiaknál “pikk-pakk” hirtelenséggel megjelenő Dinamo Kijev különítmény 5 helyzetből négyszer be is talált. Amikor ilyen eredmény születik általában napokig rágódunk mit rontottunk el mit lehetne másképpen csinálni, jobban csinálni, de most a lefújás pillanatában is a büszkeség volt bennünk. Nagyon jó meccset játszottunk semmi okunk nem volt bánkódni.

Eger SE – DVSC

– Most szombaton a Debreceni Labdarúgó Akadémia csapatát fogadtuk hazai pályán. A csapat ott folytatta a játékot ahol Kisvárdán abba hagyta. Óriási akarat jó játék sok helyzet ami most pozitív eredménnyel párosult. Mindenkiről sugárzott a nyerni akarás és a magabiztosság. A Várdán elkövetett néhány hibát megbeszéltük és ami nagyon pozitív ezeket most időben felismerték a fiúk mérkőzés közben így el sem követték azokat. Amiket hétről hétre gyakorlunk és a labdarúgás alapelveinek monduk elképesztő módon ismerték fel és alkalmazták. A mérkőzés Top pillanata számomra egy ellenfél térfelén való labdavesztés utáni néhány pillanat. Nem volt esély a labda visszaszerzésre az elpasszolt labdát követően így a “nyílt állapotban” lévő csapat a létező leggyorsabban ismerte fel a szituációt és MINDENKI sprintben indult vissza gondolkodás nélkül majd az egyik játékosunk vezényelt “lassítsd a támadást” a másik játékostól pedig “rendeződj a labda vonala mögé” hangzott el, majd pillanatok alatt ezt úgy vitték végbe, hogy még Diego Simeone is a levegőbe csapott volna.

UI: A szülők megint parádés hangulatot teremtettek! KÖSZÖNJÜK!

Mérkőzés jegyzőkönyv (Várda LA-Eger SE)


Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-DVSC)


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?