NB III. – A DVSC II. lesz az ellenfelünk az utolsó idegenbeli találkozón

 


Vasárnap Debrecenbe utazunk, ahol a DVSC II. vendégei leszünk. A találkozó a DEAC Sportközpontban kerül megrendezésre 17.00 órától.


A DVSC II. a középmezőny 13. helyét foglalja el a tabellán. Eddig 13 alkalommal győztek, 6 döntetlen és 17 vereség mellett. Formájukat tekintve az utóbbi öt fordulóban 10 pontot gyűjtöttek be. A fiatalokból álló csapat az előző fordulóban a Kisvárda Master Good II. otthonában szenvedett 4-1 arányú vereséget.

Csapatunk hullámzó teljesítményt mutat az utóbbi hetekben. Jelenleg a 15. helyen vagyunk a tabellán, ami 12 győzelmet, 4 döntetlent és 20 vereséget jelent az eddigi fordulókban. Az utóbbi öt fordulóban csupán 4 pontot sikerült szerezni. Igaz legutóbb a jobbik arcát mutatta a csapat hazai pályán, ahol a Tiszafüredi VSE elleni 2-1-es sikerrel újra győzelemnek örülhetettek. A DVSC II. ellen szeretnénk, ha a múlt héten. a Szentmarjay Tibor Városi Stadinban mutatott játékunkat tudnánk folytatni és 3 ponttal szeretnénk hazatérni Debrecenből.

Az őszi szezonban lejátszott egri találkozón 3-2-re nyert a vendég csapat. A mérkőzés érdekessége, hogy mindkét gárda 1-1 öngóllal is “hozzájárult” az eredményhez.


Aktuális forma


A mérkőzésről vezetőedzőnket Szekeres Adriánt kérdeztük honlapunkon:

 

– Az előző héten acsapat nagyon jó mentalitásban és felfogásban játszott. Jó párszor oda tudtunk kerülni az ellenfél kapuja elé, ezt tervezzük folytani A DVSC II. ellen is. Tudjuk, hogy egy fiatal, lendületes, jó játékosokból álló csapatról van szó, de szeretnénk sikeresen zárni ezt és a jövő heti mérkőzésünket is.

 


A mérkőzés játékvezetője: Kovács Tamás

Asszisztensek: Zahorecz Roland, László István Sándor


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, mely az alábbi képre kattintva érhető el!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

Jegyárak:

A mérkőzés megtekintése ingyenes!

A mérkőzés korlátozás nélkül megtekinthető!


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?