V. Lelle Kupa: Tornagyőztes a 2014-es korosztály

A nemzetközi utánpótlás torna előtt a 2014-es korosztály az V. Lelle Kupán vett részt június 12-én, Balatonlellén. Nagy Barba edzőjük így fogalmazott: Nagyon várták már a gyerekek ezt a balatoni tornát. Sikerült már előtte való nap leutaznunk, így kellemesen el tudtunk tölteni egy napot Balatonlellén. A szombati nap közös programokkal telt: boboztunk Balatonbogláron, strandfociztunk és természetesen fürödtünk a Balatonban. Teljes mértékben feltöltődve érkeztünk vasárnap reggel az utánpótlás kupa helyszínére a balatonlellei sporttelepre, ahová 18 U8-as csapat adta le a nevezését.

Nagy Barbara értékelése:

,,Minden elismerésem a gyerekeknek, akik ebben a nagy melegben mindvégig nagyszerűen focizva rendkívül gólgazdag mérkőzéseket játszottak. A tornát azt hiszem, mondhatom, fölényesen nyertük meg. Fizikálisan és technikailag  is látszott az az edzésmunka amit az U9-es stábbal közösen végzünk. Nagyszerű sikert értünk el, ezek a gyerekek igazán megérdemelték a legfényesebb érmet, mely úgy gondolom önbizalmat  ad  nekik a továbbiakban. Ezúton köszönöm Gyetván Krisztián kollégámnak, hogy hétvégéjét feláldozva a csapatom segítségére volt!  Köszönet a szülőknek a szervezésért és minden segítségért, melyet a 2 nap során kaptunk.”

Eger SE U8-as tornagyőztes csapata: Dancs Dominik, Filep Zalán (kapusok), Kereszturi Olivér, Tanárki-Fülöp Sára, Lévai Marcell. Roszkos Lénárd, Nádaski Zétény, Vincze Soma, Czank Csongor,Kovács Áron, Király Soma, Kun levente.

Kovács Áron a torna gólkirálya különdíját nyerte el 21 találattal! Szép volt Áron, gratulálunk!

 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?