Strandfoci: 7. helyen zártak a lányok az NB I-ben

A július nem teljesen a pihenésről szólt női gárdánk számára, hiszen két hétvégén keresztül is strandfoci bajnokságon vettek részt. Az NB I-es megmérettetésen a 7. helyen zártak a lányok.

Dr. Vitányi László edző értékelése: A saját és egyben a 2022-es NB I-es női strandlabdarúgó bajnokság utolsó meccsét is csapatunk játszotta, amelyen az utolsó percben Szivósné Bozsó Renáta góljával 3-2-es diadalt arattunk a Nyírség NSC ellen. Számukra ez különösen fájó volt, mert ezzel elvesztették a biztosnak tűnő második helyüket. A bajnokságot a Keresztes Lovagok nyerték, míg együttesünk újoncként a hetedik helyre futott be, ezáltal bentmaradt.

Pozitívum volt, hogy a legtöbb mérkőzésen partiban voltunk aktuális ellenfelünkkel és öröm, hogy Dr. Borosi Dorina hosszú kihagyás után újra pályára tudott lépni.

Ahogy már “megszoktuk” idén is több sérültünk lett, most Bíró Petra és Bögös Anikó került a listára, míg az eredeti keretből Csehi Kincső, Tamási Viktória és Varga Anna egyéb okok miatt el sem tudtak utazni a csapattal.

A 2022-es NB I-es csapat tagjai:

Boros Martina, Szivósné Bozsó Renáta, Bögös Anikó, Gyöngy Gréta, Kovács Fanni, Varga Janka, Mátyás Patrícia, Dr. Borosi Dorina, Bíró Petra, Malinovszky Cintia, Bukta Nikolett.

Vezetőedző: Dr. Vitányi László

Vélemény, hozzászólás?