A megyei derbin felül múlta a Hatvan az Egert

A folytatás sem volt túl fényes az Eger SE NB III-as labdarúgói számára. Augusztus 3-án a Hatvan gárdáját fogadták a Szentmarjay Tibor Városi Stadionba. A megyei derbit a vendégek nyerték 5-0-ra. Szombaton Magyar Kupa mérkőzés vár az Egerre az Encs otthonában augusztus 6-án, 16 óra 30 perctől. Az NB III-as bajnokságot pedig augusztus 14-én, vasárnap a Békéscsaba vendégeként folytatják.

Zoran Szpisljak vezetőedző értékelése (FC Hatvan): Arra számítottunk, hogy az első 20–25 perc kemény és nehéz lesz úgy, hogy az előző forduló még mindkét csapat játékosainak benne volt a lábában és a fejében. Az első negyedóra után lehetett látni, hogy felszabadultunk és magasabb ritmusban játszunk, onnantól kezdve sokkal több helyzetet alakítottunk ki és gyönyörű gólokat rúgtunk. A csapat nagyon jó teljesítményt nyújtott úgy, hogy akadtak kiemelkedően futballozó játékosok. Öt gólt elérve, fontos három pontot szereztünk. Az ellenfélnek sok sikert kívánok!

Szekeres Adrián vezetőedző értékelése (Eger SE) : Jól kezdtünk a mérkőzést, irányítottuk a játékot megvoltak a lehetőségeink a 16-oson belül, de hiányzott a jó döntéshozatal csakúgy, mint Kisvárdán. Ez mindenképp javításra szorul. Ha csapat kap egy gólt, vagy kap még egyet, akkor nem szabad így szétesni, meg kell találni az okát, hogy ez ne legyen így. Olyan gyakorlatokkal is készülünk az edzésekre, amikkel a pályán is találkoznak, kapu előtt befordulni, jó döntést hozni. Kell, hogy a játékosok is higgyenek és bízzanak.

 

EGER: Szalay – Fényes (Papp, 74.), Burger (Révész, 46.), Juhász G. – Orosz, Kispál (Dobler, 74.), Hegedűs D., Nagy G., Hadnagy (Jónyer, 46.) –  Simon A., Berki (Batta, 65.). Vezetőedző: Szekeres Adrián.
HATVAN: Cellár – Tarnóczi, Barthel, Labát, Karácsony – Panyi – Kitl, Szabó R. (Bárkányi, 26.) – Fellner (Dinka, 55.), Szanku, Sármány (Czibolya, 67.). Vezetőedző: Zoran Szpisljak.

 

Köszönjük a támogatást a Juhász Testvérek Pincészetének!

 

                               Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?