Magyar Kupa: Encs VSC – Eger SE 2-3

Továbbjutott a Magyar Kupa második fordulójába az Eger SE NB III-as gárdája. Augusztus 6-án, szombaton az Encshez látogatott a gárda az első megmérettetésre. A mérkőzés második részében a 62. percben érkezett a hazai együttes első találata, majd kiegyenlített az Eger. A 80.perc azonban hátrányba kerültek az egriek, Kispált kiállították. Ezt követően maradt az 1-1-es döntetlen, így hosszabbítással folytatódott a találkozó. Pár perc után újra az Encs vezetett, de a vendégek hamar kiegyenlítettek. Végül a 108. percben Simon góljával előnybe került az Eger, 3-2-ra sikerült nyerniük a Magyar Kupa első fordulójában.

Szekeres Adrián vezetőedző értékelése: Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés és ez be is igazolódott. Tipikus kupapárharc volt, ahol mi birtokoltunk többet a labdát, nekünk voltak lehetőségeink. Ha ezeket minél hamarabb gólra váltottuk volna, sokkal könnyebb mérkőzés lehetett volna. Az ellenfél mindent megtett, hogy veszélyes kontrákból vagy pontrúgásokból megpróbáljon gólt szerezni. Dicséret illeti a csapatot, mert kétszer vesztes helyzetből fel tudott állni, türelmes volt a gárda, a játékosok hittek magukban. Ez további hitet és lendületet kell, hogy adjon, mindamellett javítanunk kell a helyzetkihasználáson. Gratulálok az encsi csapatnak!

Encs, Városi Sportközpont. V.: Szabó Péter (Szilágyi N., Kövér).
ENCS: Furik – Horváth B. (Rakaczki, 97.), Leskó (Tarnai, 72.), Varga M. (Ferenczi, 111.), Péter, Fülöp, Zsiga (Molnár J., 97.), Bodnár (Gergely, 66.), Király, Varga A. (Bauer, 111.), Nyitrai, Edző: Gyulai József.
EGER: Sz. Varga M. – Fényes, Papp K. (Burger, 116.), Juhász G. – Dobler, Rébék (Berki, 70.), Hegedűs D., Hadnagy (Kispál, 75.) – Nagy G. (Bánik, 62.), Simon A., Jónyer. Vezetőedző: Szekeres Adrián.
Gól: Horváth B.(62.), Zsiga (95.), ill. Bánik (77.), Jónyer (103.), Simon A. (108.).
Kiállítva: Kispál (80.).

 

                             Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?