Karnevál Kupa Debrecenben: Haverok, Buli, Póker

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Debrecenben a XXXII. Karnevál Kupát, ahol részt vett a 2007-es korosztályunk is. A kétnapos rendezvényen nem akadt nálunk jobb csapat, így tornagyőztesként zártuk a rendezvényt.

Edzői értékelés: A két nap során lejátszott mérkőzéseken látszódott, hogy mi az, ami működik és mi az, amit gyakorolni kell. Az ellenfelek szombaton a letámadásainkkal nem tudtak mit kezdeni, viszont a labdaszerzések után sokszor rossz döntést hoztunk. A labdakihozatalaink lassúak és körülményesek voltak, de ez betudható volt a nagy melegnek is. A szombati három mérkőzésünket magabiztosan nyertük meg és a további eredmények alakulásának köszönhetően, már szombaton borítékolható volt a tornagyőzelem. Így egy kicsit tovább tartott a csapatépítő városnézés és pókerparti, mint azt előzetesen terveztük. A vasárnapi két mérkőzésen meg is látszott a fiúkon a kimaradás, hiszen lassan, enerváltan jóformán állófocit játszottak, de becsületükre legyen mondva, hogy az akarással nem volt gond. A torna után még egy csobbanás a helyi strandon a közösségformálás jegyében.

A hétvége egyetlen negatívuma az új igazolásunk Vörös Tibor kéztörése volt, jobbulást neki és gyors gyógyulást. Gratulálok a csapatnak!!

 

                                       Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?