Nem jutottunk tovább a MOL Magyar Kupában

A MOL Magyar Kupa második fordulójában a szintén NB III-as DEAC vendége volt az Eger SE augusztus 27-én, szombaton. 90 percen keresztül tartotta a lépést egymással a két gárda, mivel azonban0-0-val zárult a két félidő, így hosszabbítás következett a DEAC otthonában. Csak a 96. percben tört meg a gól csend, az egriek fájdalmára az ő kapujukba landolt a labda, majd nem sokkal később érkezett egy újabb debreceni találat, így 2-0-ra nyert a DEAC, ezzel, ők jutottak tovább a MOL Magyar Kupa következő fordulójába. 

Az Eger egy szerdai és egy vasárnapi mérkőzéssel folytatja az NB III-as bajnokságot. Augusztus 31-én szerdán a Vasas FC második együttesét fogadják 15 óra 30 perctől a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Szeptember 4-én pedig a DVTK második gárdájához utaznak, a mérkőzést 16 órakor játssza a két csapat. A 15. helyről várja a folytatást az Eger SE.

Szekeres Adrián vezetőedző értékelése: ,,Le a kalappal a csapatok előtt, a nagy hőségben mindkét gárda törekedett arra, hogy futballozzon. Sokat beszéltünk arról, hogy a türelemé lesz a kulcsszerep, mind a labda nélküli játékban, mind pedig, ha nálunk lesz a labda. Ez hellyel-közzel jól működött, de a kétszer 15 perces hosszabbításban elfáradtunk. Gratulálunk ellenfelünknek, a debreceniek jobban bírták erővel. Nekünk még több olyan játékosunk van, akik fizikálisan nem érték utol magukat, illetve néhány embernek kisebb sérüléssel kellett játszania. Gratulálok a DEAC csapatának!”

 

                                    Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?