Megszerezte az első döntetlent az Eger SE NB III-as csapata

A MOL Magyar Kupát követően az NB III-as bajnoksággal folytatódott a sorozat az Eger SE számára. A Szentmarjay Tibor Városi Stadionban a Vasas FC második gárdáját fogadták. A 27. percben Jónyer volt sikeres a vendégek kapujánál az első félidőben. Majd a második játékrészben Cipf egyenlített ki. Döntetlennel zárult a mérkőzés.  A találkozón az Eger új játékosa Farkas Gábor is bemutatkozott, aki a Vasastól érkezett kölcsönbe. A bajnokság 7. fordulójában a DVTK II. csapatának vendégei lesznek az egriek szeptember 4-én, vasárnap 16 órától.

Szekeres Adrián vezetőedző értékelése: ,,A játékosok jó felfogásban kezdték a mérkőzést, de ez az alapja mindennek. Ez az elmúlt hetekben sokszor nem volt jellemző, ezekre felhívtuk a figyelmet, mert tudtuk, hogy ez döntő jelentőséggel bírhat. A játékunkban a labdás rész hellyel közzel megvalósult, meg is lett a vezető gólunk. Utána így kellett volna folytatni, a második félidőt pedig kezdeni, de megint visszatértünk ahhoz az énünkhöz, hogy könnyen adtunk gólt az ellenfelünknek. Ez nem fér bele. Onnan a Vasas át is vette az irányítást, igaz, még azt követően is megvoltak a lehetőségeink. Az alapján ahogy kezdtünk, ezt a mérkőzést meg kellett volna nyernünk. Minden esélyük megvolt rá. 1–0 után le kell zárni a meccset.”

 

Eger SE: Szalay – Burger, Fényes, Papp K. – Dobler (Rébék, 68.), Kispál (Orosz, 68.), Hegedűs, Juhász G. – Jónyer (Farkas G. L., 83.) – Simon A., Kovács Dávid (Berki, 83.). Vezetőedző: Szekeres Adrián.
Vasas FC II.: Bánfalvi – Puskás, Kleisz, Enyedi, Huszár (Őri, 74.) – Farkas B. B. (Nemes, 74.) – Hosszú, Kapornai, Rab Kovács Dominik, 74.), Cipf – Szalai. Vezetőedző: Harmati Tamás.

 

                                  Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?