U15: ,,Ez most egy más kávéház volt”

U15: UDSE-Eger Se 4-1 (2-1)
Sipos Lajos vezetőedző értékelése: A 3. bajnoki mérkőzésünket Budapesten az UD Magyar-Német Sportegyesület vendégeként játszottuk le, ismét két U 14-es játékossal kiegészülve.
Az első percekben nyilvánvalóvá vált, hogy újból egy jól képzett csapatot kaptunk ellenfélül és hamar kirajzolódott, hogy most is a védekező szerepkör jut osztályrészül.
Ugyan már a 3. percben hátrányba kerültünk de nem estünk össze, és masszív mezőny munkával dolgoztak a fiúk. A félidő derekán egy szögletünkből gyönyörű Neufeld fejes góllal egalizáltunk. Az ellenfél nem hagyta annyiban és még több energiát mozgósított, hogy hibára kényszerítsen bennünket ami sajnos a 30. perc környékén sikerült is, így 2-1-re módosult az eredmény.
Az első játékrészben szervezett védekezést mutattak be a srácok, a megbeszéltek szerint fegyelmezetten egymást kisegítve futballoztak. A tudásbeli különbséget sok futással sikerült kompenzálni és a megszerzett labdákkal volt még energiánk támadásokat is vezetni.
A szünetben némi változtatást eszközöltünk, a jobb szárnyunkat átszerveztük mert nagyon sokszor kerültek a védelmünk mögé ezen az oldalon.
A második játékrészben egyre jobban fogyott az energia a labda hajszolása miatt és egyre többször csúszott el a védekezésünk, amiből az 52. percben újabb gólt kaptunk.
Sajnos innentől kezdve négy-öt játékos értékelhetetlen teljesítményt nyújtott, és már momentumunk sem maradt a meccs hátralevő részében. Elfogyott az erő és elfogyott az akarat is…
A vége előtt néhány perccel még egy bekapott gól mutatta azt hogy jelenleg messze vagyunk attól amit az ellenfél képvisel.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a képzési deficit valamennyi szegmense érzékelhető volt az egész mérkőzésen, ennek ellenére a fiúk míg bírták szuflával jól helyt álltak.
Összességében jól teljesített: Racsek Zoli, Demeter Buda, Török Ádám és Neufeld Tomi.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?