NB III.: Nagy Krisztián segíti Céró Bálint munkáját

Nagy Krisztán erősíti az Eger SE NB III-as gárdájának stábját. Asszisztensedzőként segíti Céró Bálint munkáját. A tréner Budaörsről érkezett, korábban pedig a Pénzügyőr SE utánpótlásában is dolgozott. Budaőrsön másfél év alatt hárombajnoki címet nyert, Kettőt U17-es korosztályban, egyet pedig U19-el. 

Mutasd be kérlek a pályafutásodat.

Nyolc éve kezdtem el edzősködni Angyalföldön, Budapesten. Másfél után kerültem a Pénzügyőrbe ott három évet töltöttem, az utolsó év a covidos időszak volt. Ezt követően elkerültem Dunaújvárosba egy félévre, ami nem sikerült olyan jól és innen kerültem Budaörsre, ahol az eddigi legsikeresebb időszakomat töltöttem. Eljutottam a felnőtt csapatig asszisztensedzőként, valamint videóelemzőként. Másfél év alatt hárombajnoki címet nyertem. Kettőt U17-es korosztályban, egyet pedig U19-el, ott asszisztensedzőként és segítőként. Majd így kerültem az Egerhez.

Mi a célod?

Természetesen minél sikeresebb szereplés és hosszútávon gondolkodunk a Bálinttal tehát szeretnénk minél tovább itt maradni, nagyon jól érezzük magunkat ő is meg én is a városban is, meg itt ebben a közegben is. Azon dolgozunk, hogy minden meccset győzelemmel fejezzünk be, szeretnék kihozni a legtöbbet a csapatból eredményesség és játék szempontjából is.

Mi az amit fejleszteni kell, mi az ami rendben van? 

Látjuk Bálinttal, hogy mi az amit fejleszteni kell, de nem biztos, hogy most az ellenfeleknek ebben segítenék, hogy mi az, amiben előre kell lépnünk. Ami pozitív az az öltöző, hogy nagyon pozitív személyiségek, jó emberek alkotják a csapatot, illetve alapvetően alapállóképességben rendben vagyunk. Ez mindenképpen jó, hogy nem fáradunk el a meccsek végére.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

 

Vélemény, hozzászólás?