U16: Több, mint győzelem

Gyetvan Krisztián vezetőedző értékelése:  A mérkőzés összképéről és játékfelfogásunkról mindent elmond, hogy a hazai csapat teljesen veszélytelen volt a kapunkra a mérkőzésen, tette ezt úgy, hogy a 41. perctől emberhátrányba játszottunk. A kiállításról annyit, hogy jogos, mivel megtapsoltuk a játékvezetőt, egy mondvacsinált könnyű síppal befújt szabálytalanság után,…… de inkább a csapatról. Az első félidőben is többet birtokoltuk a labdát, megnyertük a párharcokat, míg a hazai csapat csak az előrevágott labdákkal próbálta meg kihasználni csatáraik gyorsaságát. A területeket jól zártuk, így nem tudtak mögénk kerülni, labdavesztéseik után pedig azonnal visszazártak saját térfelükre. A szünetben őszinte, tiszta játékot kértünk a fiúktól, megbeszéltük, hogy továbbra is játsszuk a saját játékunkat, csak egy kicsivel több futással és agresszivitással, mert nyerni szeretnénk.

A második félidőben a srácok annyira betartották a kéréseinket, hogy nem lehetett látni, hogy melyik csapat van emberelőnyben és melyik emberhátrányban. Több lehetőségünk adódott a gólszerzésre, mint a kontrára játszó, kapunkra teljesen veszélytelen hazaiaknak. Mi pedig, gyorsan, kreatívan, ötletesen fociztunk, aminek a meglett az eredménye. A gyerekek tiszta focit mutattak be, egyszerűen élvezték, és megérdemelt kétgólos győzelmet arattak az MVSC ellen.

Gratulálok a fiúknak a győzelemhez és köszönjük a szép számban megjelent szülőknek, akik biztatásukkal segítettek átlendülni a holtpontokon. A legjobban viszont annak örülünk, hogy komolyabb sérülés nélkül megúsztuk a találkozót. Dolgozunk tovább, hisz a fiúk tudják, kell egy csapat, nekünk pedig a korosztályhoz tartozó edzőknek van egy CSAPATA!!!! BRAVÓ SRÁCOK, FÉRFIMUNKA VOLT!!!

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?