U15: “Győzni akarás ötös”

Eger U15- MVSC 4-2 (2-0)
A soron következő derbyt az MVSC ellen vívta U16-os csapatunk, amely ugyancsak nem ígérkezett séta-galoppnak főleg ha a tabellán elfoglalt pozíciót vették támpontnak.
Sipos Lajos vezetőedző értékelése: Az első félidőben enyhe mezőnyfölényt harcoltunk ki melyben voltak minőségi periódusok, viszont számtalan játékhelyzetben előfordultak gyermekded hibák mind védekezésben mind támadásban. Sok labdát szereztek középpályásaink viszont ezekből arányaiban kevés ígéretes helyzet alakult ki, azonban így is 2 gólt sikerült szereznünk Neufeld Tomi majd Kis Geri révén. Előre védekezésünk úgy ahogy működött, de az ellenfél leginkább a bal oldalon sokszor zavarba hozott minket és helyzeteket dolgozott ki. Racsek Zoli eszén viszont nem tudtak túljárni így 2 gólos vezetéssel fordultunk.
A második játékrész első felében újra domináltunk, viszont az ellenfél sem adta fel és szépített egy megingásunkat kihasználva. Srácaink hál istennek nem rogytak meg és előbb egy szép kombináció végén Neufeld Tomi gyönyörű lövésével majd a betegség után visszatérő Demeter Buda közeli pöttyintésével gólokat lőttek. A vendég továbbra sem nyugodott bele a vereségbe és egy újabb gyors támadás végén szépített. A mérkőzés végére nem lehetünk büszke mert szinte csak a védekezéssel voltunk elfoglalva és ha Racsek Zoli nem fogott volna, mint a diópác bizony nem biztos, hogy megszereztük volna a 3 pontot.
Összességében úgy gondolom győzni akarásban mindenképp az ellenfél fölé nőttek a fiúk, megérdemelten zsebelték be a három pontot.
Jók: Racsek Zoli, Neufeld Tomi, Besenyei Bálint

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?