U10 leány: Az eredményhirdetésen különdíjként bronzérmet kaptak a lányok

Az elmúlt hétvégén az Eger SE U10-es leányai Jászfényszarun a Tisztelet a bátraknak Utánpótlás Kupán vettek részt. Az eredményhirdetésen különdíjként bronzérmet kaptak a lányok.

Szívósné Bozsó Renáta asszisztens edző, leány szekció értékelése:  Nagy Barbara kollégánk fejében az a gondolat fogalmazódott meg, hogy az idén az U10-es fiú korosztályba nevezzük be az egy évvel idősebb lányokat. Bozsikon is csak fiúk ellen játszanak, így nem volt megilletődöttség a csapatunkon. A csoportmeccseinket mezőnyfölényben játszottuk, de sajnos a kapu előtt elbizonytalanodtunk, néha rossz megoldásokat választottunk. 4 pontot gyűjtöttünk, amivel -rosszabb gólkülönbség miatt- az 5.helyért játszhattunk. Ezen a mérkőzésen is mi birtokoltuk többet a labdát, de gólt sajnos nem sikerült rúgni, így a 6. helyet szereztük meg. Ekkor már hatalmas szurkolótáborunk volt, a közönség is a mi lányainkat biztatta.

Büszkeséggel töltött el minket az a rengeteg dicséret, amit a lányok kaptak. Az eredményhirdetésen különdíjként bronzérmet kaptak a lányok, aminek
nagyon örültek. Úgy érzem, fáradtan de jó élményekkel térhettünk vissza Egerbe.

Gratulálunk Mindenkinek!
Eredmények:
SZAC Budapest- Eger U10 leány 0-0
FC Hatvan- Eger U10 leány 2-0
JVSE- Eger U10 leány 0-3
Jászfényszaru – Eger U10 leány 1-1 büntetőkkel 1-0

Névsor:
Liktor Nina (kapus) Tanárki-Fülöp Panna, Tanárki-Fülöp Sára, Boncz Mária Anna, Farkas Sára, Czinege
Laura, Bakondi Szonja, Kaszás Jázmin, Majoros Hanna

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?