U15: Nem sikerült a gólszerzés a Felsővárosi Sporttelepen

Számos csapat köztük az Eger SE U15-s gárdája is a Felsővárosi Sporttelep játszott. A hétévégén a nyíregyházi Filo SE csapatát fogadták.  Eger SE -Filo 0-6 (0-3)
Sipos Lajos vezetőedző: Ismét a tabella elején tanyázó csapat ellen kellett megmérettetnünk hazai környezetben. A szokásos nehézségek most sem kerültek el bennünket, volt akinek régebbi sérülése újult ki, volt aki a pénteki edzésen sérült meg egy gödörbe lépve a füves pályán megtartott edzés közben…
Így volt aki szélsőként jobb bekket játszott vagy jobb bekként belső védőt, de pozitívumként kell megemlítenünk, hogy három csere tolongott a kispadon.
Az első játékrészben a három kapott gól ellenére – melyek  egyéni hibákból estek – ezen a mérkőzésen látszódtak dominánsan a fejlődés jelei, mint sikeres labdakihozatalok és abból támadás felépítések, tudatos játékhelyzet megoldások és sikeres párharcok.
Sajnos a 4-5 lehetőségből egyet sem tudtunk értékesíteni, így az ellenfél kényszerből nem állt közép kezdéshez. Amit láttunk az első 40 percben igazán reménykeltő volt, azonban ezzel együtt be kell látnunk, hogy a képességek közti különbséget csakis 100 %-os koncentrációval, maximális odafigyeléssel fogjuk tudni mérsékelni.
A második játékrészben már alárendelt szerepet játszottunk, a 60. perctől az ellenfél akkor alakított ki helyzetet szinte, amikor akart, viszont volt nekünk egy Racsekünk, aki most is védett 3-4 nagyot.
Jók: Racsek, Bocz, Demeter, Bányi.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?