U14: Fájó 2 pontot hagytunk a Sajóvölgye Focisuli otthonában

MLSZ Országos U14 Alap csoport Kelet 9. forduló 2022.11.06.
SAJÓVÖLGYE FOCISULI – EGER SE 3-3 (0-2)

Gól: Seres, Bányi, Jónás
Jók: Mindenki / A csapat legjobbja Rónai Bálint.

Fájó 2 pontot hagytunk a Sajóvölgye Focisuli otthonában

Sóskúti Balázs vezetőedző értékelése: A mérkőzés nagyon enerváltan kezdődött a két csapat számára. A 10. perctől végre beindult a mérkőzés. Férfias küzdelmek voltak a pálya tengelyében és elkezdődött végre az igazi futball. Az első félidőben nagyszerű játékkal meg is szereztük a vezetést és végülis 2-0-val vártuk a második félidőt.

A második játékrészben úgy gondolom megnyerhettük volna a mérkőzést, mert számos helyzetet alakítottunk ki, amiket ha értékesítünk akkor győzelemmel térhettünk volna haza. Ennyi helyzetet büntetlenül nem lehet megúszni, mert a ” Fortuna” úgy is vissza adja… sajnos így is lett, 1 ponttal utazhattunk haza.
Összességében nagyon elégedett vagyok a csapattal, mert taktikailag fegyelmezettek voltak, illetve a labda “megbecsülését” amit kértünk tőlük végre is hajtották. Kevés elszórt labda volt, ugyanakkor a kisjátékok és az oldalváltások megint jól sikerültek.
Amire legbüszkébb vagyok, hogy mindenki egytől-egyig húzta azt a bizonyos “szekeret”.

Dolgozunk tovább! A héten számunkra rangadó következik. A Mezőkövesd Zsórit fogadjuk idehaza. Szeretnénk jó játékkal megnyerni a mérkőzést!
Sok sikert Kovács Roland és a Sajóvölgye csapatának!
Hajrá Eger!

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?