U14: Döntetlen a Mezőkövesd ellen hazai pályán

MLSZ Országos U14 Alap csoport Kelet 10. forduló

EGER – MEZŐKÖVESD 3-3 (2-2)
Gólszerző: Seres, Bányi 2
Jók: Csuhay, Seres, Bányi
Sóskúti Balázs vezetőedző értékelése: Az elmúlt szombaton a Mezőkövesd csapatát fogadtuk. Jól indult számunkra a mérkőzés hiszen a magas védekezéssel és letámadással az első 15 percben nem tudott mit kezdeni a vendék alakulat és gyorsan meg is szereztük a vezetést. 2-0 ide. Ezt követően már kiegyensúlyozottabb játék következett a két csapat részéről. Hol a Kövesd, hol az Eger irányította a mérkőzést. A Kövesd a második félidőben megfordította a mérkőzést. A bekapott gól után minden egyes játékost egy vezérelt, hogy kiegyenlítsünk és megfordítsuk a mérkőzést. Sajnos az egyenlítő gól már későn érkezett, de úgy gondolom a pontosztozkodás a reális.
Kiváltképp pozitívum a mérkőzésen az agresszív és magabiztos párharcok megnyerése a támadó és középső harmadbab, a kombinatív játék és a labdakihozatal.
Amiben fejlődnünk kell a labda nélküli mozgás és a második labda lereagálása.
Elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Mindent betartottak, amit az öltözőben megbeszéltünk. SŐT! Egy-két játékosom még annál is többet tett le az asztalra, mint amit elvártunk tőlük.
Gratulálok a Kövesdnek! A folytatásban Nyíregyházára utazunk. Nem lesz egyszerű “túra”, de szeretnénk meglepetést okozni.
Hajrá Eger!
Szabó Ádám játékos értékelése: Szerintem a csapat a meccs előtt meg volt ijedve az ellenfél támadó játékosaitól, ezért gyorsan meg akartuk szerezni a vezetést, ami sikerült is. Gyorsan két gólos előnyre tettünk szert, ezért a gárda kicsit megnyugodott. Túlságos nyugalom és figyelmetlenség miatt kaptunk egy gólt szögletből aztán egy gyors támadó játékból még egyet. Az első félidő maradék idejében kiegyensúlyozott volt a mérkőzés. A második félidőben nagyrészben mi birtokoltuk a labdát, de egy kontrából kaptunk még egy gólt. A csapat ezután nagyon felpörgött és így sok támadást követően az utolsó pár percben megrúgtuk az egyenlítő találatot. Szerintem a gárda megnyerhette volna a mérkőzést ha több helyzetet berúgunk és ha a védelem is szervezettebb.
Összességben nem játszottunk rosszul.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?