U15: “Nagy csalódás”

U15: Gyöngyös-Eger Se 4-1 (3-0)
Sipos Lajos vezetőedző értékelése: Az elmúlt napok reménykeltő edzés munkáját tapasztalva azt gondoltuk, hogy a hétvégi gyöngyösi bajnokin fog megtérülni a befektetett energia.
A mérkőzést nem jól kezdtük, a vendéglátó egy bedobást gyorsan elvégezve vezetett a jobb szélen támadást, melyet védőink végig asszisztáltak. Második perc 0-1. A továbbiakban főként a mezőnyben folyt a játék, a Gyöngyös sallang nélküli mélységi játéka főleg a széleken okozott gondot, védelmünkben nem volt meg a masszivitás, bár a többi csapatrész sem működött az elvárt szinten. Egy előrevágott labda, egy egyéni hiba és a 20. percben megkaptuk 2. gólunkat. A pálya középső harmadában nagy harc volt, amiből mi kevesebb támadást tudtunk indítani mint az ellenfél. Az ellenfél kapuja előtt határozatlanok voltunk, nem volt meg a  kellő kreativitás. A 30. percben újabb jobb egyenesbe néztünk bele, pedig csak egy oldalról beadott szabadrúgást kellett volna hatástalanítani 3-0.
A 2. játékrészben némi átszervezést követően már jobban muzsikáltak a srácok és szépítettünk is egy gyors támadást követően. A csapat visszajött a meccsbe, volt remény hogy szorossá tegyük azt. Sajnos egy könnyen megadott ajándék büntetővel a Gyöngyös végleg eldöntötte a mérkőzést.
A csapatból senkit nem lehet kiemelni.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?