Movember – „Növessz bajuszt, hogy megments egy manust!”

Az Eger SE NB III-as csapata is csatlakozott a Movember kampányhoz, melynek célja, hogy felhívja a férfiak figyelmét az egészségmegőrzés, valamint a szűrővizsgálatok, kivizsgálások jelentőségére. 👨🔴🔵 A mozgalom olyan betegségeket igyekszik a figyelem középpontjába állítani, melyek gyakoriak a férfiak körében, azonban a rendszeres szűrővizsgálatokkal még időben felismerhetők és kezelhetők.

„Növessz bajuszt, hogy megments egy manust!” 👨🧔🧔‍♂️💪⚽️

Mit jelent számodra, hogy férfi vagy? 

Simon Attila: Egyet jelent azzal, hogy felelősség. Felelősséggel tartozol a családod iránt. Nekem két kislányom van, felelőséggel tartozom értük, hogy felneveljem őket. Sajnos édesapám már nincsen köztünk. Ezért azt mondom, hatványozottan nagy jelentősége van annak, hogy menj el szűrővizsgálatra, hogy felelőséggel fel tud nevelni a gyermekeidet. 

Kovács Dávid: Biztonsággal és teljes felelőséggel neveljem fel az újszülött kislányomat. 

Céró Bálint vezetőedző: Erő, felelősség, becsület. Ez csak egészségesen fog menni. Menj te is szűrővizsgálatra, hogy gondoskodhass családodról, erősen, becsületesen, felelőséggel. 

Papp Kristóf: Leendő családom fejeként felelősen tudjak viselkedni, fel tudjam nevelni majd gyermekeimet, ehhez azonban meg kell teremtenem a hátteret. Testileg és lelkileg is fittnek kell lennem. 

Szalay Alex: Férfiként elengedhetetlen számomra, hogy a családnak minden szeretet megadjak, biztonságukat rendbe tudja, ehhez fontos, hogy mind mentálisan, mind fizikailag jó állapotban legyek. 

Hajba Ferenc masszőr: Számomra a férfi a családnak a feje, ő a családfenntartó és neki kell gondoskodni azokról, akik a védőszárnyai alá tartoznak. A család az első.  

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?