NB III.: Itt az ideje a visszavágónak!

Az év utolsó mérkőzését játssza az Eger SE NB III-as csapata. December 4-én a tavasz első fordulóját rendezik meg a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Itt az ideje a visszavágónak, a Kisvárda második együttesét fogadják az egriek! Július 30-án a vendégek otthonában találkozott egymással a két gárda. Ahogy korábban írtuk, már a mérkőzést megelőző másfél óra is kaotikusra sikeredett, végül a két csapat a stadionban játszotta le a találkozót, majd fél óra késéssel. A mérkőzés 4-0-s hazai győzelemmel zárult. Így van mit javítania az Egernek. A Kisvárda jelenleg a 16. helyen áll 6 győzelemmel, 5 döntetlennel és 8 vereséggel, ugyan úgy 23 pontja van, mint csapatunknak. 13 órától a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban találkozik egymással a két együttes. Ezzel a mérkőzéssel zárul az ősz az Eger SE NB III-as csapata számára.

Burger Botond játékos, Eger SE: Az őszi szezont nem mondanám a legsikeresebbnek és mindenképpen javítani akarunk és fogunk is, hogy a következő félévben sikeresebbek legyünk. Sokkal többre hivatott ez a csapat, mint amit most mutatunk a pályán, de már látjuk a fejlődést. A mérkőzéstől mindenképpen három pontot várok. Motiváltak vagyunk, revansot akarunk venni az első bajnoki utáni csúfos vereségért. Nekem az volt életem első NB III-as mérkőzése és nem úgy alakult, ahogy szerettem volna, így fejlődni szeretnék ebben és javítani.

Fényes Szabolcs játékos, Eger SE: Az egész őszünk igazából arról szólt, hogy itt az év eleji hullámvölgyből próbáltunk kijönni, ami azt gondolom, hogy néha sikerült is, de nem tudtunk egy olyan sorozatot magunk mögött hagyni, hogy 2 vagy 3 meccset meg tudtunk volna legalább nyerni. Év végéig kitartott ez a hullámvölgy. Itt van az év utolsó meccse, majd 1 hónapos pihen következik, mindenki jószájízzel szeretne elmenni a szünetre. Próbálunk minél előrébb elhelyezkedni a tabellán annak érdekében, hogy jövőre minél több esélyünk legyen előre lépkedni. 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?