U14: Döntetlen az ősz utolsó mérkőzésén a Debrecen ellen

MLSZ ORSZÁGOS ALAP CSOPORT KELET U14
13. FORDULÓ
EGER SE – DEAC 1-1 (1-1)
Gól: Seres
Jók: Mindenki

Sóskúti Balázs vezetőedző értékelése: Kicsit álmosan kezdtük a mérkőzést, de úgy gondolom, hogy utána rendkívül hajtós és férfias küzdelmet láthattunk. Mind a vendégcsapat, mind a hazaicsapat szerette volna megnyerni és játszani a saját játékát ezen a találkozón.
Amit kértem a gyerekektől teljesítették, a védekezés részét rendre jól oldották meg. Csapatrészekben nem láttam óriási hibát, inkább 1v1 elleni védekezésben kell fejlődnünk. A labdabirtoklásban, ami tetszett az az azonnali előre gondolkodás és a kombinatív kisjátékok felismerése bizonyos szituációkban. Kiváltképp tetszett, hogy a kontra, illetve gyors támadásfelépítéseink bizakodásra adnak okot a jövőt illetően, de a helyzeteket még mindig nem tudjuk kihasználni.
Szervezettek voltunk és egy csapatként brusztoltak a fiúk egytől egyig. Úgy érzem a második félidőben mi jobban akartuk a győzelmet, de sajnos nem sikerült.
Az egész szezont nézve büszke vagyok a csapatra, hogy honnan hová jutottunk a fejlődést tekintve. Azt az egyet sajnálom, hogy sok pontot hullajtottunk el a bajnokságban.

Sok sikert a vendégcsapatnak.
Az U14-es csapat mindenkinek KELLEMES ÜNNEPEKET KÍVÁN!
Hajrá Eger!

 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?