U11: Sikeresen szerepelt a csapat ősszel

Szeptember 19-én Gyöngyösön rendezték meg az első Bozsik Tornát, ahol egyedüli lány csapatként indult az U11-es gárdánk. Akkor Bíró Petra vezetőedző így fogalmazott: ,,A lányokon akarat, motiváltság és fegyelem látszódott az összes mérkőzésen. Ügyesen helyt álltak, így három mérkőzésből sikerült kettőn győzelmet is szereznünk.” Az akkori csapat tagjai: Bakondi Szonja, Liktor Nina, Gyenes Liliána, Kovács Emma, Tanárki-Fülöp
Panna, Sípos Lili, Majoros Hanna, Erdőházi Gréta, Czinege Laura. Ezt követően az összes megmérettetésen megcsillogtatták tudásukat a lányok. November 21-én  az utolsó őszi Bozsik Tornán vett részt az Eger SE U11-es leány csapata, Gyöngyösön. Akkor a A gárdából kiemelkedő teljesítményéért és az edzéseken mutatott példamutató hozzáállásáért külön díjban részesült: Czinege Laura. Az együttes további tagjai: Bakondi Szonja, Tanárki-Fülöp Panna, Majoros Hanna, Liktor Nina, Gyenes Liliána, Kovács Emma, Erdőházi Gréta.

Czinege Laura játékos, U11, Eger SE:  A szezon szerintem nagyon eredményesre sikeredett, a fiúk ellen kiemelkedően tudtunk játszani. A Bozsik tornát tudnám kiemelni, mert az összeset meg tudtuk nyerni. Volt, amikor döntetlent játszottunk, vagy vereséget szenvedtünk, de a többsége győzelem volt, még hozzá sok góllal és jó eredménnyel. Nagyon mókás csapat vagyunk, az edzők is nagyon kedvesek, viccesek ezért nagyon jók az edzések és a mérkőzések is. 

Bakondi Szonja játékos, U11, Eger SE: Úgy tudnám értékelni a szezont, hogy egy nagyon eredményes félévet zárunk, hiszen nagyon jól szerepeltünk főleg a Bozsik tornán. Nagyon sok góllal gazdagodtunk és nagyon sok olyan dolgot és párharcot tanultunk, amit esetleg edzésen nem tudunk. Azért emelném ki a Bozsik tornát, mert ott szerintem nagyon jól éreztük magunkat és egy nagyon összeszedett csapatként tudtunk játszani. Nekem az első torna volt a legjobb, mert akkor a csapatból én lettem a legjobb játékos, sok gólt szereztem. Szerintem egy nagyon vidám, kedves, vicces csapatunk van. 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?